Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Π.Α.Σ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ 2-2

Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι της 16ης Αγωνιστικής μεταξύ του Π.Α.Σ Φλώρινα και του Μακεδονικού Αγ.Παντελεήμονα και μάλιστα με σκορ (Over Αγγλικό...) 2-2!!
Πλούσιο και χορταστικό θέαμα πρόσφεραν οι αντίπαλες ομάδες με την μπάλα να ανεβαίνει και να κατεβαίνει συνεχώς και στις δυο εστίες.Σκληρές κόντρες σώμα με σώμα με δυνατές προσωπικές μάχες, και τέσσερα πανέμορφα  τέρματα αποζημίωσαν τους παρευρισκόμενους φιλάθλους.

Στο 18΄Μετά από λάθος διώξιμο των αμυντικών του Π.Α.Σ ο Αθανασιάδης ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους με άψογο τεχνικό πλασέ παρά την φιλότιμη εκτίναξη του Στόικου...0-1.
Στο 22΄Γλυκάθηκε ...ο Αθανασιάδης και με απευθείας εκτέλεση φάουλ προσπάθησε να παραβιάσει ξανά την εστία του Π.Α.Σ όμως ο Στόικος με ωραία εκτίναξη πέταξε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι παραχωρώντας κόρνερ.
Στο 24΄Ο Γυφτόπουλος πήρε μέτρα ξέφυγε του αντιπάλου και γυρίζοντας βρίσκει μόνο τον Μπάγα που σε κενή εστία στέλνει την μπάλα με δυνατό σουτ  στην συμβολή των δοκαριών και έξω...Στην συνέχεια καταλογίζεται σε ελεγχόμενη θέση οφσάιντ.
Στο 32΄Ο εορτάζων έχοντας τα γενέθλια του Ανδρέας Μπαμπάρης εκτελεί πανέξυπνα απευθείας φάουλ με τον Μπεμπερίδη δύσκολα να διώχνει στέλνοντας την μπάλα στη συμβολή των δοκαριών ΄΄Γ΄΄ και έξω κόρνερ για τον Π.Α.Σ...μεγάλη ευκαιρία!
Στο 39΄Ο Ανδρέας Μπαμπάρης εξαπολύει  ασύλληπτο κεραυνό στέλνοντας με δύναμη την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει  Μπερμπερίδη.1-1 για τον Π.Α.Σ(Θύμισε αρκετά το χτεσινό τέρμα που πέτυχε στην Μπουντεζλίγκα ο Σταφυλίδης)
Στο 40΄Αφού καλά καλά δεν είχαν κοπάσει οι πανηγυρισμοί των παικτών του Π.Α.Σ ο Μπατμάς από τα πλάγια βγάζει κοντά στο κόρνερ σέντρα, παρά την προβολή του Ρούφα , και βρίσκει τον συνήθης ύποπτο Ρωμαίο που με καρφωτή κεφαλιά διπλασιάζει τα τέρματα για τον Μακεδονικό 1-2!
Στο 50΄Ανακόπηκε την τελευταία στιγμή πριν σουτάρει από καλή θέση ο Γιώργος Ιωαννίδης.
Στο 53΄Πλασέ του Μπατμά λίγο άουτ..
Στο 55΄Λάθος διώξιμο του Τσίγλη με την μπάλα να καταλήγει στο μόνο Ρωμαίο που δεν μπορεί να νικήσει τον Στόικο. Μπλοκάρει ψύχραιμα το πλασέ ο τερματοφύλακας του Π.Α.Σ.... 
Στο 67΄Σχεδόν ¨¨Copy paste¨¨ του δεύτερου τέρματος του Μακεδονικού έκαναν οι παίκτες του Π.Α.Σ με την διαφορά ότι ήταν θεαματικότερη και ομορφότερη η επίτευξη της ισοφάρισης τους.
Ο Γιώργος Ιωαννίδης βγάζει δύσκολη σέντρα από την γραμμή του κόρνερ βρίσκοντας τέλεια στον αέρα τον  ιπτάμενο Θ.Τασόπουλο που με άλμα τουλάχιστον 80 cm καρφώνει την μπάλα στην εστία του Μακεδονικού 2-2 το σκορ!!
Στο 74΄Σουτ συρτό επικίνδυνο του Μπασούρη  στέλνει την μπάλα λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Στόικου.
Στο 78΄Ο Άγγελος Τσώτσος βγάζει κάθετη μπαλιά στην μικρή περιοχή για τον Θ.Τασόπουλο που πλασάρει στα χέρια του Μπεμπερίδη.
Στο 84΄Ο Λεζάκης δίνει στον Θ.Τασόπουλο που πλασάρει υπό πίεση άουτ εντός της περιοχής του Μακεδονικού.
Στο 90΄Ωραία ενέργεια του Άγγελου Τσώτσου που αφού ζάλισε δυο αντιπάλους σούταρε δυνατά όμως πάνω στα σώματα των αμυντικών του Μακεδονικού.
Στο 90+ Λίγο έλειψε να κλέψουν την νίκη οι παίκτες του Μακεδονικού αφού σε λάθος συνεννόηση των αμυντικών του Π.Α.Σ μπήκε σαν σφήνα ανάμεσα τους  ο Παπανικολάου και πλάσαρε πανέξυπνα με την μπάλα να κυλά στο άδειο τέρμα βασανιστικά άουτ...τρομερή ευκαιρία!! Θυμίζουμε ότι παρόμοια ενέργεια είχε κάνει ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο παιχνίδι του πρώτου γύρου (3-2) με την διαφορά τότε ότι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Π.Α.Σ.
Τέλος του Αγώνα
Για τον Π.Α.Σ έπαιξαν:
Στόικος, Γλούφτσης, Ρούφας, Τασόπουλος Ε., Τσίγλης, Μπαμπάρης(75΄Τσώτσος) , Μπάγας (80΄ Βέρτκας), Γεωργιάδης, Ιωαννίδης, Τασόπουλος Θ., Γυφτόπουλος (70΄Λεζάκης)
ΥΓ. Για όσους απορούν καλόβουλα η ακόμη και ειρωνικά γιατί δήλωσε έδρα από εδώ και πέρα το γήπεδο της Καλλινίκης ο Π.Α.Σ Φλώρινα  σας πληροφορούμε ότι το χόρτο του Δ.Α.Κ Φλώρινας παρουσιάζει παράσιτα που καταστρέφουν το χόρτο  και προς θεραπεία του έχει ψεκαστεί με φυτοφάρμακα.
Για αποφυγή τυχών δηλητηριάσεων απαγορεύεται η χρήση του αλλά και διεξαγωγή αγώνων τουλάχιστον επί 20ήμερου ως την θεραπεία του . Θυμίζουμε ότι και ο έτερος γηπεδούχος Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας δεν αγωνίστηκε για το ίδιο λόγο στον προηγούμενο αγώνα του στο Δ.Α.Κ αλλά στο γήπεδο του Αμμοχωρίου. Για περισσότερες πληροφορίες ας απευθυνθούν στον συντηρητή του γηπέδου Χρήστο Μιχαηλίδη.



 Ο Ανδρέας Μπαμπάρης με τον επαγγελματικό του συνάδελφο
 Μιχάλη Τράικο. Πολύχρονος Ανδρέα και να τα εκατοστήσεις!!