Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Επανέναρξη του Παιδικού της ΕΠΣ Κοζάνης με ισοπαλία για τον ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ...

με σκορ 2-2 απέναντι στους πρωτοπόρο ως τώρα Ακρίτες Κοζάνης. Στο γήπεδο του Ηρακλή Πτολεμαϊδας πραγματοποιήθηκε ένα πολύ καλό παιχνίδι με την ομάδα μας να προηγείται με απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ του Κωνσταντινίδη στο 13ο λεπτό και τον Παπαδόπουλο να ισοφαρίζει με ατομική προσπάθεια. Στο 38ο λεπτό ο Κοκαρόπουλος με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-1 για τον ΠΑΣ που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο Τασομηνόπουλος έχασε καλή ευκαιρία να κλειδώσει τη νίκη για τον ΠΑΣ μετά από ωραία προσπάθεια των Γροσδάνη Λιασόπουλου και σαν να μην έφτανε αυτό ο Τρούπκος με πλασέ έκανε το τελικό 2-2 που ήταν και η πρώτη απώλεια βαθμών των Ακριτών. Οι παίχτες του ΠΑΣ που αγωνίστηκαν με αρκετές ελλείψεις έδειξαν ότι με λίγη περισσότερη προσοχή θα μπορούσαν να είναι αυτοί οι οδηγοί της κούρσας του ομίλου. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ:

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΟΥ (ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ), ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ, ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ, ΔΑΪΚΟΣ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ, ΤΑΣΟΜΗΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ (ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ), ΛΙΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (ΙΩΑΝΝΟΥ), ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΚΑΛΗΣ (ΤΣΑΡΛΙΚΗΣ)

Η ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα με αθλητές γεννημένους το 2003 και μικρότερους θα μεταβεί αύριο σε Βέροια και Νάουσα για φιλικούς αγώνες. Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 10:30 από το ΔΑΚ Φλώρινας.