Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Ισοπαλία 0-0 για τον Π.Α.Σ Φλώρινα μέσα στη Βεύη - Πάει σε αγώνα κατάταξης για την τρίτη θέση των playoff με αντίπαλο τον Μ.Αλέξανδρο Φλώρινας

Ισόπαλος 0-0  ήρθε στο τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Μακεδονικό Βεύης στην έδρα του τελευταίου , ο Π.Α.Σ Φλώρινα.
Η ομάδα μας παρουσιάστηκε αδικαιολόγητα αγχωμένη και νευρική. Ο συνδυασμός αυτός δεν επέτρεψε στους παίκτες να έχουν καθαρό μυαλό και να βρουν δίκτυα παρ΄όλες τις χαμένες ευκαιρίες που του δόθηκαν.
Στον αντίποδα ο άνετος και ψυχωμένος Μακεδονικός Βεύης πήρε ισοπαλία και έκλεισε με το καλύτερο τρόπο τη φετινή πορεία του στο Πρωτάθλημα.Μάλιστα αν δεν έβρισκαν απέναντι τους τον αλάνθαστο Κώστα Στόικο ίσως και να την έκλειναν με νίκη.Έτσι :
Στο 15΄ Σουτ του Χατζή υπό την πίεση του Γεωργιάδη βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει άουτ.
Στο 17΄Γρήγορος συνδυασμός των Μπαμπάρη - Λεζάκη - Γυφτόπουλου με το σουτ του τελευταίου να βρίσκει στα σώματα των αντιπάλων.Στο ριμπάουντ πλασάρει ο προωθημένος Κελεσίδης και αποκρούει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Μακεδονικού.
Στο 18΄Από καλή θέση σουτάρει άουτ ο Αλούσης για τους γηπεδούχους.
Στο 19΄Σέντρα-σουτ του Μπάγα διώχνει δύσκολα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Μακεδονικού.Στην εκτέλεση ο Μπάγας  βρίσκει στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας τον Μπαμπάρη που με καρφωτή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα σώματα των αμυντικών.Αυτή καταλήγει στον μόνο του Κελεσίδη που σουτάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι..μεγάλη ευκαιρία για το Π.Α.Σ!!
Στο 26΄ Βουτιά αυτοθυσίας του Στόικου στα πόδια του Αλούση αποσοβεί τον κίνδυνο
Στο 37΄ Βαθιά μπαλιά του Μπαμπάρη βρίσκει τον Μπάγα που διεισδύει στην αντίπαλη περιοχή.. όμως γλυτώνει τα χειρότερα ο τερματοφύλακς του Μακεδονικού διώχνοντας την μπάλα σε πλάγιο άουτ.
Στο 39΄Σε φάση διαρκείας σε αλλεπάλληλα διωξίματα των αμυντικών του Μακεδονικού ο Γυφτόπουλος σουτάρει δυνατά όμως αμυντικός διώχνει την μπάλα σωτήρια πάνω στη γραμμή.
Στο 41΄Δοκιμάζει ωραίο σουτ ο Σβίρος ..λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Στο 47΄Σουτ του Καρακέλη μετά από πάσα του Χατζή διώχνει σωτήρια με εκτίναξη σε κόρνερ ο Στόικος
Στο 51΄Λάθος του Κελεσίδη κερδίζει ο Καρακέλης που αυτή την φορά σουτάρει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Π.Α.Σ
Στο 70΄ Αποβάλετε με απευθείας <<τραβηγμένη>> κατά την γνώμη μας κόκκινη ο Γυφτόπουλος..με δέκα παίκτες συνεχίζει ο Π.Α.Σ!!
Στο 85΄Φεύγουν μόνοι αφύλακτοι δυο παίκτες του Μακεδονικού όμως δηλώνοντας παρόν ο Στόικος αποκρούει σωτήρια το σουτ του Χατζή κρατώντας ανέπαφη την εστία του .
Στο 87΄Ίσως η πιο μεγάλη ευκαιρία του Π.Α.Σ καθώς αφύλακτος ο Τσίγλης πιάνει καρφωτή κεφαλιά που καταλήγει άουτ λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας του Μακεδονικού 
Τέλος του αγώνα.
Για τον Π.Α.Σ έπαιξαν:
Στόικος,Κελεσίδης,Μπαμπάρης,Ρούφας,Τσίγλης,Γεωργιάδης
(35΄ Λεζάκης),Γκατζόπουλος,Σβίρος(75΄Γλούφτσης), Μπάγας Φ.(80΄Τάσκας), Τσώτσος, Γυφτόπουλος.


Ο φύλακας άγγελος του Π.Α.Σ Κώστας Στόικος (Δεξιά)