Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Π.Α.Σ Φλώρινα - Μελιτέας Μελίτης 4-1

<<Χόρεψε στη βροχή >> ...στην κυριολεξία ο Π.Α.Σ το περασμένο Σάββατο το απόγευμα στο λασπωμένο - μουσκεμένο Δ.Α.Κ Φλώρινας και για την 21η Αγωνιστική της Α1 Ε.Π.Σ  Φλώρινας νίκησε τον μαχητικό Μελιτέα Μελίτης με σκορ 4-1.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε υπό καταρρακτώδης βροχή καθώς άνοιξαν οι κρουνοί του ουρανού!!.Οι γηπεδούχοι κατέβηκαν ορεξάτοι,και με υπομονή έτρεξαν-πίεσαν τον αντίπαλο Μελιτέα και τον έπαιξαν όπως <<Η γάτα με το ποντίκι >> δίνοντας χώρο στον αντίπαλο τους που κυκλοφόρησε την μπάλα στο κέντρο προσπαθώντας για κάτι καλό.Έχασε δυό καλές ευκαιρίες να πετύχει τέρματα αλλά παρών έδωσε ο σταθερός Στόικος. Στην πορεία του παιχνιδιού αναπόφευκτα κουράστηκε,ξέμεινε από δυνάμεις  και παραδόθηκε στις οργανωμένες επιθέσεις των ποδοσφαιριστών του Π.Α.Σ Φλώρινα.
Στο 18’ Εξαιρετική βαριά  κάθετη  του Μπαμπάρη, ο Τσώτσος περνώντας τρείς αμυντικούς στο σπριντ, βγήκε μόνος αλλά ο Μαυροματίδης απόκρουσε εντυπωσιακά με τα πόδια.
Στο 35’ Μακρινό σουτ του Λυκούδη Χ., λίγο πάνω από το οριζόντιο.
Στο  37΄ο Τσώτσος μπήκε από δεξιά και με κάθετη-τρύπα έβγαλε μόνο τον Σβίρο, ο οποίος  από κοντά άνοιξε το σκορ.
Στο 51΄ Γέμισμα του Μπαμπάρη, ο Σοβισλής έδιωξε με κεφαλιά προς τα πίσω, απόκρουσε πέφτοντας ο Μαυροματίδης Αν., μάζεψε ο Τσίγλης, σέντραρε ο Σοβισλής πάλι με το κεφάλι έδιωξε αλλά η μπάλα στρώθηκε στον Τσώτσο που με ψύχραιμο κοντινό βολέ σημείωσε το 2-0.
Στο 63’ Σέντρα του Δόλιου Ιορ., κοντινή κεφαλιά του αφύλακτου Μαυροματίδη Τ. άουτ.
Στο 69’ Κάθετη του Ντίνου, ο Δήμτσης μπήκε μόνος στην περιοχή, άργησε να σουτάρει και ο Μαυροματίδης έδιωξε πέφτοντας στα πόδια του.
Στο 74΄Νέα κάθετη του Ντίνου, ο Μαυροματίδης Τ. μπήκε στην περιοχή, ντρίμπλαρε και τον Στόικο ο οποίος τον ανέτρεψε και υποδείχθηκε πέναλτι. Εκτέλεσε εύστοχα ο Δήμτσης και.. 2-1.
Στο 82΄ Βαθιά μπαλιά του Μπαμπάρη, ο Τσώτσος προχώρησε από δεξιά, γύρισε παράλληλα για τον Γυφτόπουλο,  ο οποίος με προβολή σε άδειο τέρμα έκανε το 3-1.
Στο 88΄Κόρνερ του Μπαμπάρη,  η μπάλα «έσκασε» στο μέσον της εστίας και ο Λεζάκης στο δεύτερο δοκάρι την έστειλε εξ’ επαφής στα δίχτυα (4-1).


Για τον ΠΑΣ Φλώρινα έπαιξαν: Στόικος, Γεωργιάδης Χ., Ρούφας, Γλούφτσης Β., Τσίγλης, Γκατζόπουλος Ν.(Γαζέας), Σβίρος(Παλιάρης), Μπάγας Φ.(Λεζάκης), Μπαμπάρης, Τσώτσος, Γυφτόπουλος.
Οι φάσεις με πηγή το florina-sport.blogspot.gr