Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Φιλική ήττα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ από την Καστοριά...

...σε έναν αγώνα όπου οι γηπεδούχοι ανταπέδωσαν τη φιλοξενία του ΠΑΣ Φλώρινα επιβεβαιώνοντας τις άριστες σχέσεις των δύο ομάδων. Η διοίκηση της Καστοριάς υποδέχθηκε και κέρασε τις αποστολές τόσο της ομάδας της όσο και του ΠΑΣ σε γνωστό καφέ της γειτονικής πόλης και κατόπιν οι δύο ομάδες έφθασαν στο γήπεδο. Εκεί αρκετός κόσμος παρακολούθησε τον αγώνα με την τοπική ομάδα της Καστοριάς να ανοίγει το σκορ στο 18ο λεπτό με αυτογκολ του Ρούφα μετά από κακή συνεννόηση με τον Μαρκούλη. Από εκείνο το σημείο ο ΠΑΣ ανέβασε ρυθμούς και είχε μία καλή ευκαιρία με τον Σολάκη ενώ λίγο αργότερα σε ωραία προσπάθεια και πλασέ του Μητρεβόλη η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι του Κράτσιου. Στην έναρξη της επανάληψης ο Μητρεβόλης με ατομική προσπάθεια έβγαλε σε καλή θέση τον Σολάκη που με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 1-1. Στην συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά με τις πολλές αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν και από τις δύο ομάδες και τους γηπεδούχους να δείχνουν ότι έχουν μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο (πετυχαίνοντας άλλα 3 τέρματα)  αφού ο ΠΑΣ χρησιμοποίησε 6 δεκαπεντάχρονους παίχτες που ανήκουν από φέτος στο ρόστερ του ανδρικού τμήματος. 

*Στην αρχή του αγώνα ο αρχηγός του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ Ηλίας Σολάκης παρέδωσε την πλακέτα για την συμμετοχή στο τουρνουά "Τραϊανός Παπαγεωργίου" στον αρχηγό της Καστοριάς. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ:

ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΡΟΥΦΑΣ (ΠΑΛΙΑΡΗΣ), ΚΕΣΙΔΗΣ (ΛΑΓΚΟΣ), ΚΩΦΙΔΗΣ, ΣΟΒΙΣΛΗΣ, ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΣ (ΛΟΥΓΚΑΣ), ΜΠΑΓΑΣ (ΤΑΣΟΜΗΝΟΠΟΥΛΟΣ), ΛΕΖΑΚΗΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ (ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ), ΣΟΛΑΚΗΣ (ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΜΗΤΡΕΒΟΛΗΣ (ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ)