Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Ήττα του ΠΑΣ 0-1 από τον Ακρίτα Αχλάδας...

...σε έναν αγώνα που η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, είχε καλό ρυθμό, 2 δοκάρια και αρκετές καλές φάσεις. Ξεκινώντας ο αγώνας ο ΠΑΣ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ με τον Μπάγα δύο φορές αρχικά με σουτ στο δοκάρι και στην συνέχεια μετά από ατομική προσπάθεια και σουτ του ίδιου άουτ από καλή θέση. Οι ευκαιρίες του ΠΑΣ Φλώρινα συνεχίστηκαν με κοντινή κεφαλιά του Γεωργόπουλου άουτ στο 21΄ ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Τσίγλης και πάλι με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 32΄ ο Τασόπουλος με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ τράνταξε για 2η φορά το οριζόντιο δοκάρι του Ακρίτα. Αξίζει να σημειωθεί ότι από πλευράς Αχλάδας δεν έγινε καμία επίσκεψη στα καρέ του ΠΑΣ στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη οι παίχτες του ΠΑΣ αν και είχαν και πάλι τον έλεγχο του αγώνα έχασαν την φρεσκάδα τους και δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά με την ομάδα της Αχλάδας να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο χωρίς να μπορεί να πετύχει κάτι το αξιόλογο, μέχρι την φάση του εβδομηκοστού λεπτού όπου ο επιθετικός της Αχλάδας Νίκος Μπάγας πήρε δύο φορές με φάουλ την μπάλα από τους αμυντικούς του ΠΑΣ μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε με τον διαιτητή να καταλογίζει επιλεκτικά από τις τρεις παραβάσεις την τελευταία σε βάρος της ομάδας μας. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Ιωαννίδης και πέτυχε το μοναδικό τέρμα της συνάντησης. Ο ΠΑΣ ανέβασε και πάλι στροφές αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει την ισοφάριση ούτε στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Μπάγα ο νεαρός Λούγκας από κοντά έστειλε την μπάλα για 3η φορά στο δοκάρι της Αχλάδας. 

Η ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ συνεχίζει την προσπάθειά της με τον αγώνα του κυπέλλου εναντίων του Ερμή Αμυνταίου το Σάββατο και την ανανέωση σε πρόσωπα που πραγματοποιεί αυτό το διάστημα αφού αγωνίστηκε με 8 συνολικά ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών. Από την ομάδα του ΠΑΣ θα θέλαμε να ενημερώσουμε πάντως προς όλους του ενδιαφερόμενους του χώρου, ότι η ομάδα μας είχε, έχει και θα έχει υψηλούς στόχους και θα προσπαθήσει να τους κατακτήσει με όλες τις αγωνιστικές και μόνο δυνάμεις.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΟΥΦΑΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ (ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ), ΣΟΒΙΣΛΗΣ, ΤΣΙΓΛΗΣ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ (ΛΟΥΓΚΑΣ), ΜΠΑΓΑΣ, ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΕΖΑΚΗΣ, ΞΕΝΑΡΙΟΣ (ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ), ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ 

 Και επειδή η ζωή κύκλους κάνει θυμηθήκαμε τον αγώνα Ιτέα - ΠΑΣ Φλώρινα το 2013-14, στο ίδιο γήπεδο, με τον ίδιο διαιτητή, μετά από σωρεία ευκαιριών της ομάδας μας, στις αρχές του 2ου γύρου που κρίθηκε και πάλι με ένα πέναλτι, στο δεύτερο ημίχρονο με μία ομάδα που κυνηγούσε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Σας παραθέτουμε το σχετικό άρθρο:

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013



ΜΙΛΗΣΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ...

...μετά τις κλασσικές ευκαιρίες που δεν κατάφεραν οι παίχτες του ΠΑΣ να μετουσιώσουν σε γκολ και μοιραία δεχόμενοι με χτύπημα πέναλτι του Γεωργόπουλου Δ. στο 45ο λεπτό το 1-0 γνώρισαν την ήττα από την ομάδα της Ιτέας. Ο αποδεκατισμένος ΠΑΣ Φλώρινα που αγωνίστηκε με 6 βασικές ελλείψεις και με τον 14χρονο Τσώτσο Α. να μπαίνει ως αλλαγή αλλά θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αν οι παίχτες του ήταν λίγο πιο τυχεροί και σοβαροί στην τελική προσπάθεια. Ο ΠΑΣ ξεκίνησε πολύ δυνατά με τον Γυφτόπουλο να χάνει μοναδικές ευκαιρίες στο 1ο και 2ο λεπτό του αγώνα. Ακολούθησαν άλλες δύο καλές στιγμές με τον Λεζάκη να σημαδεύει το δοκάρι σε μία από αυτές ενώ στη 2η ο ίδιος παίχτης σούταρε δίπλα από την εστία του Δεληναούμ. Στο 22ο λεπτό ο Λεζάκης έβγαλε μόνο του τον Ράμα που αδράνησε και το πλασέ του αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 25ο και στο 28ο λεπτό ήταν η σειρά του Παπαδόπουλου να φτάσει κοντά στο γκολ αλλά προσπαθώντας να περάσει τον Δεληναούμ δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι καλό για την ομάδα του.μ Στο 33΄ ο Γυφτόπουλος έβγαλε σε καλή θέση τον Ράμα που πλάσαρε στο δοκάρι. Στο 1ο ημίχρονο βέβαια και η Ιτιά είχε μερικές καλές φάσεις εκμεταλλευόμενη τα κενά στον άξονα του ΠΑΣ. Στην επανάληψη ο Κυρκόπουλος στο 53΄δεν μπόρεσε να νικήσει τον Δεληναούμ όπως και ο Γυφτόπουλος με προβολή στο 59', ενώ στο 76΄ χτύπημα φάουλ του Γεωργόπουλου Σ. χτύπησε για 3η φορά στο δοκάρι της Ιτέας. Στον αγώνα αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΣ αγωνίστηκε με 9 παίχτες κάτω των 20 ετών.