Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Αποκλείστηκε από τον τελικό ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ...

...αφού ηττήθηκε με σκορ 2-3 από τον Ερμή Αμυνταίου στο γήπεδο της Ιτέας. Η ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ για 2η συνεχόμενη εβδομάδα ενώ αποδίδει σχετικά καλό ποδόσφαιρο προδόθηκε από τις δυνάμεις της και από το 60΄ και μετά έμεινε πίσω στο σκορ και έχασε την πρόκριση στον τελικό. Οι 150 φίλοι του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν το Σάββατο είδαν ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες με διαφορές φιλοσοφίας. Η ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα πατούσε πιο καλά στο γήπεδο στο 1ο ημίχρονο και έχοντας ζωντάνια και διάθεση για τρέξιμο είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιούργησε κάποιες καλές φάσεις με εμπνευστές κυρίως τους Μπάγα, Γεωργόπουλο και Τασόπουλο που είχαν καλά σουτ που δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Από την πλευρά του Αμυνταίου ο Σολάκης είχε δοκάρι σε πλασέ του μέσα από την περιοχή του ΠΑΣ. Στο 25ο λεπτό της συνάντησης σε μία από τις πλαγιοκοπήσεις της ομάδας μας από δεξιά με τον Γεωργόπουλο να σεντράρει και πριν η μπάλα να φτάσει στον αμαρκάριστο Μητρεβόλη αποκρούεται από τον Κλάζογλου με τα δύο χέρια δίκην τερματοφύλακα με τον διαιτητή και τον βοηθό του που είχε πιο καλή οπτική γωνία να δείχνουν κόρνερ. Πέντε λεπτά αργότερα ο Λεζάκης θα βγάλει σε καλή θέση τον Γεωργόπουλο που τσίμπησε την μπάλα με το κεφάλι από τον Τσέλα μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε με τον διαιτητή αυτή την φορά να δίνει το πέναλτι αλλά να θεωρεί ότι δεν ήταν παράβαση που θα εφιστούσε τη 2η κίτρινη κάρτα του αντίπαλου αμυντικού. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Μητρεβόλης ανοίγοντας το σκορ σε 1-0. Με την έναρξη της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι έκαναν 2 αλλαγές αλλά και πάλι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο μέχρι το 59΄ που έγινε η φάση που ίσως και να έκρινε το τελικό αποτέλεσμα, όταν ο 14χρονος Παύλος Γροσδάνης σε μία από τις πολλές μονομαχίες που κέρδισε στο χώρο του κέντρου του γηπέδου έβγαλε σε καλή θέση τον Μητρεβόλη που ολομόναχος μέσα στην μεγάλη περιοχή του Ερμή προσπαθεί ανεπιτυχώς να περάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα που κλέβει την μπάλα και στην εξέλιξη της οποίας ο Θεοδουλίδης από εμφανή θέση offside που και πάλι δεν είδε ο βοηθός διαιτητή κος Δημόπουλος έβγαλε στον επερχόμενο Μαυροματίδη που ισοφάρισε το παιχνίδι. Από εκείνο το σημείο ξεκίνησε η μηχανή του Ερμή που με την εμπειρία των παιχτών του πέτυχε άλλα δύο γκολ με τους Θεοδουλίδη και Σολάκη. Στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης ο Λεζάκης με έναν κεραυνό από εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση έκανε το τελικό 2-3. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ:
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΟΥΦΑΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ, ΣΟΒΙΣΛΗΣ, ΤΣΙΓΛΗΣ (78΄ΤΑΣΟΜΗΝΟΠΟΥΛΟΣ), ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΑΓΑΣ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ (75΄ ΞΕΝΑΡΙΟΣ), ΜΗΤΡΕΒΟΛΗΣ, ΛΕΖΑΚΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ (65΄ ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ)

*Επειδή πολλά ακούστηκαν από ανθρώπους "του ποδοσφαίρου" της πόλης μας σχετικά με την γκρίνια του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ προς τους διαιτητές και ότι δεν ξέρουμε να χάνουμε όπως είπε ο διαιτητής της συνάντησης σας υπενθυμίζουμε κύριοι (γιατί φαίνεται ότι δεν θυμάστε καλά) ότι εμείς δώσαμε συγχαρητήρια στην ίδια τριάδα στο αγώνα πρωταθλήματος μέσα στο Αμύνταιο όταν ο προπονητής και οι παράγοντες της ίδιας ομάδας σας επιτέθηκαν στο ημίχρονο της συνάντησης μέχρι το γραφείο σας στα αποδυτήρια.  Εμείς δώσαμε συγχαρητήρια στους διαιτητές των συναντήσεων στην Αχλάδα και στον Φιλώτα που χάσαμε σημαντικούς βαθμούς και μείναμε πίσω στο βαθμολογικό πίνακα, αλλά και στον αγώνα που θεωρήσαμε την ομάδα μας αδικημένη με τον έτερο διεκδικητή του τίτλου είδαμε τους φιλοξενούμενους να αναρτούν βίντεο κρίνοντας ως καθηγητές διαιτησίας της τηλεόρασης τα λάθη του διαιτητή. Η ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ βράβευσε τους δύο διαιτητές του νομού μας που προβιβάστηκαν στην Β' Εθνική και όχι για να έχει ευνοϊκή αντιμετώπιση που ποτέ δεν θέλουμε (στη φιλοσοφία μας αρμόζει μόνο το 50-50) αλλά γιατί ξέρει να αναγνωρίζει τις προσπάθειες που γίνονται από τους εν λόγω κυρίους που τιμάν τον τόπο μας εκτός νομού. Επειδή όμως όλοι έχουν μάθει να είναι απαθής ο ΠΑΣ προσπαθώντας να περάσει τη διαφορετική φιλοσοφία που έχει δεν σημαίνει πως εσείς δεν κάνετε λάθη και ότι έχετε κακές μέρες και ότι αυτό θα περνάει ασχολίαστο.