Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Π.Α.Σ Φλώρινα - Μελιτέας Μελίτης 2-0 Φοιτητική υπόθεση η χθεσινή νίκη!

Σε φοιτητική υπόθεση εξελίχθηκε η χτεσινή αναμέτρηση του Π.Α.Σ Φλώρινα με τον Μελιτέα Μελίτης για την Α1 της Ε.Π.Σ Φλώρινας και λίγο πριν τη λήξη του Πρωταθλήματος με δυο τέρματα που πέτυχαν οι φοιτητές της ομάδος  Ξενάριος και Κεσίδης επιβλήθηκε των φιλοξενούμενων με σκορ 2-0.
Ο Π.Α.Σ Φλώρινα έτοιμος και διαβασμένος  με περίσσια υπομονή και καλή κυκλοφορία της μπάλας απολαμβάνοντας το <<παιχνίδι>> κατάφερε με χαρακτήρα να πάρει τη νίκη απέναντι σε ένα δυνατό Μελιτέα Μελίτης που είχε δύναμη ψυχής αλλά προδόθηκε στη πορεία του αγώνα από αντοχές.
Στο 11΄Βαθιά μπαλιά του Γεωργόπουλου βρίσκει τον Ρούφα που μπήκε απειλητικά και στο ένας εναντίον ένα με τον Λυκούδη έπεσε εντός περιοχής με τον διαιτητή να ελέγχει τη φάση και να λέει <<παίζετε>>.
Στο 26΄Ωραία ατομική του Γεωργόπουλου και λίγο πριν γίνει απειλητικός πρόλαβε και απομάκρυνε τον κίνδυνο ο Αγγέλου.
Στο 29΄Εκτέλεση φάουλ από το Τασόπουλο με την μπάλα να σκάει επικίνδυνα προ του Λεζάκη και στη συνέχεια να περνά ξυστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ταρτόρα άουτ.
Στο 36΄Εκτέλεση κόρνερ του Γεωργόπουλου βρίσκει τον Ξενάριο που πιάνει στα δυο μέτρα δύσκολη κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα προς τα δίχτυα.Προσωρινή φοβερή επέμβαση του Ταρτόρα  όμως στη συνέχεια του rebound  ο Ξενάριος με δυνατή προβολή την στέλνει στα δίχτυα ...1-0 για τον Π.Α.Σ και παρθενικό γκολ για τον Μιχάλη Ξενάριο.
Στο 41΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στάιου έδιωξε σωτήρια ο Ηλιόπουλος.
Στο 42΄Σε σέντρα του Στάιου στα καρέ του Ηλιόπουλου ο επερχόμενος Γιώσης με το χέρι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Π.Α.Σ αλλά ο Διαιτητής της αναμέτρησης Βαλάντης Παναγιωτίδης είδε τη παράβαση και ακύρωσε το τέρμα.
Στο 45΄Δυνατό σουτ του Γεωργόπουλου διώχνει σωτήρια ο Ταρτόρας κόρνερ.Στην εκτέλεση του από τον Μπάγα βρίσκει τον Σοβισλή που πιάνει καρφωτή κεφαλιά άουτ.
Στο 52΄Εκτέση κόρνερ του Μπάγα βρίσκει στον αέρα το Νίκο Κεσίδη που με δυνατή καρφωτή κεφαλιά κάνει εύκολα το 2-0 για την ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα.
Στο 55΄Πλασέ του Γιώση προς την εστία του Π.Α.Σ διώχνει σωτήρια ο Κεσίδης κόρνερ.
Στο 60΄Αντεπίθεση του Π.Α.Σ με το Γεωργόπουλο να σεντάρει υποδειγματικά αλλά η άπειρη κεφαλιά του Γροσδάνη μόνο προ της εστίας του Ταρτόρα καταλήγει άουτ.
Στο 78΄ Σέντρα από τον Μπάγα βρίσκει τον Σοβισλή που πιάνει καρφωτή κεφαλιά και πάλι άουτ.
Στο 82΄Έξυπνο μπάσιμο του Γιώση,υπο τη πίεση του Ρούφα, πατάει λανθασμένα τη μπάλα την τελευταία στιγμή δίνοντας την δυνατότητα στους αμυντικούς του Π.Α.Σ να διώξουν το κίνδυνο.
Στο 83΄Πάσα του Λεζάκη στον Γεωργόπουλο που πλασάρει από πλεονεκτική θέση άουτ
Στο 86΄Κόρνερ του Τασομηνόπουλου βρίσκει τον Λεζάκη που με κεφαλιά στέλνει την μπάλα άουτ.
Στο 88΄Άπειρη τοποθέτηση του σώματος από τον Χρήστο Παλιάρη στον Ντίνο που ανατρέπεται ..πέναλτι καταλογίζεται  για τον Μελιτέα. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Γιώσης όμως ο φορμαρισμένος και σταθερός σε απόδοση Λάζαρος Ηλιόπουλος πέφτει στη δεξιά του γωνία και αποκρούει το πέναλτι κρατώντας την εστία του ανέπαφη.
Λήξη του αγώνα.
Η νίκη του Π.Α.Σ Φλώρινα αφιερώθηκε από τους συμπαίκτες του στον Γιάννη Κελεσίδη που αναρώνει μετά από σοβαρό τραυματισμό.Γιάννη... γρήγορα περαστικά και σε περιμένουμε! 
Για τον Π.Α.Σ έπαιξαν: Ηλιόπουλος, Ρούφας, Κεσίδης (81΄Παλιάρης) Τσίγλης, Σοβισλής, Ξενάριος (60; Τασομηνόπουλος), Γροσδάνης, Τασόπουλος, Λεζάκης, Γεωργόπουλος, Μπάγας (86΄Κωνσταντινίδης)






Οι ποδοσφαιριστές του Π.Α.Σ αφιέρωσαν τη νίκη στον Γιάννη Κελεσίδη