Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Π.Α.Σ Φλώρινα - Μελιτέας Μελίτης 0-2

Με άνεμο -7- Μποφόρ πέρασε ο Μελιτέας Μελίτης  μέσα από την έδρα του Π.Α.Σ Φλώρινα σήμερα το απόγευμα στο Δ.Α.Κ και του επιβλήθηκε με σκορ 0-2.
Στην κυριολεξία.... -7- Μποφόρ.... καθώς ΄΄μέσα΄΄ έπεσε στις προβλέψεις της το μετεωρολογικό site που συμβουλεύεται η ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα για επικράτηση θυελλωδών ανέμων κατά την διάρκεια του παιχνιδιού! Χαρακτηριστικό ήταν πως δυο φορές οι άνθρωποι του Π.Α.Σ αναγκάστηκαν να στήσουν αλλά και να ξανά στήσουν τους πάγκους των ομάδων καθώς η ριπές του ανέμου τους αναποδογύρισαν ισάξιες φορές!
Με ευνοϊκό και ούριο λοιπόν για αυτόν άνεμο ο αήττητος Πρωταθλητής του πρώτου γύρου της Α1 Μελιτέας Μελίτης ψυχωμένα πίεσε ασταμάτητα για ένα ολόκληρο ημίχρονο τον γηπεδούχο Π.Α.Σ και εκμεταλλευόμενος την δυσκολία ανάπτυξης παιχνιδιού της ομάδας της Φλώρινας  λόγω ανέμου  προηγήθηκε νωρίς στο 5΄ με κοντινό πλασέ του Στέφανου Παπανικολάου μετά από συνδυασμό του με τον Γιώση.
Η ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα προσπάθησε να συνέλθει αλλά ήταν αδύνατο να παίξει το ποδόσφαιρο που ήθελε. 
Σαν να μην έφτανε αυτό στο 33΄μετά από λάθος του  Κώστα Ποντίκη ο διαιτητής της αναμέτρησης Κώστας Καλδάνης δίκαια καταλόγισε πέναλτι στο οποίο επέπεσε ο αμυντικός του Π.Α.Σ (διώχνοντας την μπάλα άτσαλα με αυτή να βρίσκει το χέρι του)
Την εκτέλεση ανέλαβε ο αρχηγός της Μελίτης Ιορδάνης Ρωμαίος ..0-2!
Στην επανάληψη προσπάθησε ο Π.Α.Σ Φλώρινα να κλείσει  στα καρέ του τον Μελιτέα και να εκμεταλλευτεί λίγο τον ευνοϊκό άνεμο αλλά κι αυτός ...σαν να πήγε κόντρα στη ροή του αγώνα ...έπεσε αισθητά.  
Ο Μελιτέας Μελίτης με παράταξη στο Β΄ημίχρονο 4-5-1 μεταβαλλόμενο σε 4-3-3 στη πορεία  έκλεισε τους όποιους διαδρόμους και με αντεπιθέσεις κατάφερε να αφοπλίσει πλήρως την ομάδα του Π.Α.Σ και να φύγει με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.
Δικαιολογίες δεν υπάρχουν για τον Π.Α.Σ Φλώρινα.....
Δίκαιη η επικράτηση του αήττητου Μελιτέα Μελίτης που συνεχίζει το εντυπωσιακό του σερί περισυλλογής 33 παρακαλώ βαθμών με έντεκα στις έντεκα νίκες.
Κάτω το κεφάλι ...δουλειά -δουλειά και μόνο δουλειά!
Για τον Π.Α.Σ έπαιξαν:
Μαυρομάτης,Τάντσης,Κωνσταντινίδης,Κεσίδης, Ποντίκης
Κοκαρόπουλος,Ιωαννίδης,Μάρκου,Μήνος,Λεζάκης,Παλιάρης
Αλλαγές έπαιξαν:Δόρης,Κυρκόπουλος,Παλικρούσης,Δάικος