Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Επένδυση με μέλλον - Ο Ραφαήλ Γώγος και Γιώργος Μήσιος στον Π.Α.Σ Φλώρινα


Επενδύοντας στο <<ποδοσφαιρικό μέλλον >> του Νομού μας ο Π.Α.Σ Φλώρινα διεκδίκησε και απέκτησε με συνοπτικές διαδικασίες τους Ραφαήλ Γώγο και Γεώργιο Μήσιο.Τα δυο δεκαεξάχρονα (16) με μόλις μια εβδομάδα διαφοράς ηλικίας,ακατέργαστα ακόμα διαμάντια, με πλούσια σωματικά προσόντα,κέντρισαν το ενδιαφέρον των ανθρώπων του μεταγραφικού σχεδιασμού της ομάδας του Π.Α.Σ καθώς εντυπωσίασαν και αποτέλεσαν πέρυσι κομμάτια του κορμού της πετυχημένης πορείας της ομάδας υποδομής της Μεικτής Ε.Π.Σ Φλώρινας.

Ο Ραφαήλ Γώγος ξεκίνησε από την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Μέγα Αλέξανδρου Φλώρινας και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή ως αμυντικό χαφ έχοντας πάρει αρκετά παιχνίδια στη πορεία του Μέγα Αλέξανδρου Φλώρινας από την Α στην Α1 της Ε.Π.Σ Φλώρινας.
Ο Γιώργος Μήσιος ξεκίνησε από την Ακαδημία Ελπίδες Φλώρινας και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.Αγωνίστηκε στην Ελλάς Άνω Καλλινίκης πέρσι στην Α1 της Ε.Π.Σ Φλώρινας αφήνοντας άριστες εντυπώσεις.
Αμφότεροι έχουν δείξει τα δόντια τους στις προπονήσεις της ομάδας καθώς διαθέτουν πολύ όρεξη και δουλεύουν στα <<κόκκινα >>.
Καλώς ορίσατε μάγκες στην ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα!
Το Δ.Σ σας εύχεται υγεία ,καλή πρόοδο στα μαθήματα σας και ευελπιστούμε με πολύ δουλειά υπό την καθοδήγηση του προπονητικού επιτελείου να σας δούμε να ανεβαίνετε ψηλά ποδοσφαιρικά.



Ο Ραφαήλ Γώγος 


Ο Γιώργος Μήσιος