Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Έναρξη προετοιμασίας Π.Α.Σ Φλώρινα - Καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Με πολύ όρεξη, κέφι αλλά και  χαμόγελα χτες 2 Αυγούστου 2018 και ώρα 18:00 πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του Π.Α.Σ Φλώρινα ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς στο Δ.Α.Κ Φλώρινας .
Μια ποδοσφαιρική χρονιά  που ξεκινά με πολλές φιλοδοξίες και τον πήχη να τίθεται για άλλη μια χρονιά πολύ ψηλά.
Περίπου 28 ποδοσφαιριστές της ομάδας <<παλιοί>> αλλά και <<καινούργοι>> με πάρα πολλά παιδιά να προέρχονται από την Ακαδημία του Π.Α.Σ Φλώρινα, δείχνοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη στο νέο αίμα του Συλλόγου αλλά και της νεολαίας του Νομού μας, έδωσαν το παρόν δημιουργώντας στο χώρο των αποδυτηρίων ένα όμορφο και οικογενειακό κλίμα. Από πλευράς Διοίκησης το παρόν έδωσαν απονέμοντας χαιρετισμό  ο Γ.Γ του Π.Α.Σ Φλώρινα Σταύρος Τσώτσος και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας του συλλόγου Στάθης Βλαχογιάννης που και παρουσίασε το νέο προπονητικό επιτελείο στους ποδοσφαιριστές το οποίο απαρτίζουν ως προπονητής ο Ηλίας Σολάκης, βοηθός προπονητή ο Δημήτρης Παπαθανασίου και Υπεύθυνος φυσικής κατάστασης, γυμναστής και αναλυτής της ομάδας Νικόλαος Βασιλείου, αλλά και τον καινούργιο μας Γενικό Αρχηγό της ομάδας Παύλο Γυφτόπουλο. Αυτοί με την σειρά τους ο καθένας ευχήθηκαν τα καλύτερα για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά, παρουσίασαν τα θέλω του Συλλόγου και έθεσαν τους <<Νόμους>> των αποδυτηρίων με την ενημέρωση να σταματά εδώ! Τα εν οίκω μη εν δήμω!
Ακολούθησε η πρώτη προπόνηση υπό καλές καιρικές συνθήκες (28 βαθμοί Κελσίου)  παρότι στο τέλος μας τα χάλασε ο καιρός εξαιτίας της καταιγίδας που ξέσπασε και έπληξε την πόλη της Φλώρινας δημιουργώντας αρκετά προβλήματα.
Η πρώτη προπόνηση είχε εισαγωγικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα ενώ περιείχε ασκήσεις με μπάλα και παιχνίδια. Οι προπονήσεις της ομάδας συνεχίζονται καθημερινά στις 18.00