Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Στην Εθνική Παίδων ο Φλωρινιώτης Παύλος Γροσδάνης

Ο 16χρονος Φλωρινιώτης μέσος Παύλος Γροσδάνης κλήθηκε στις προπονήσεις της Εθνικής Ελλάδος Παίδων από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Νίκο Κεχαγιά εξαργυρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τις πολύ καλές εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα με την Κ17 του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Παύλος Γροσδάνης θα ταξιδέψει με την Εθνική στη Βόρεια Ιρλανδία όπου η ομάδα μας θα δώσει 2 φιλικά παιχνίδια στις 19 και 21/2 

Ο Γροσδάνης που πριν ενάμιση χρόνο μεταγράφηκε από τον ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ και διακρίνεται για το πάθος και τον δυναμισμό του, είναι βασικό στέλεχος της πολύ καλής πορείας της ομάδας της Ηπείρου που διεκδικεί με μεγάλες πιθανότητες την είσοδό της στο final four του πρωταθλήματος Κ17 της Super League. O Γροσδάνης που ακολουθεί τα βήματα ενός άλλου Φλωρινιώτη ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ του Άγγελου Λιάσου που είναι πλέον επαγγελματίας στην Γιαννιώτικη ΠΑΕ. Πρόκειται για άλλο ένα τρανταχτό παράδειγμα ποδοσφαιριστή από την ομάδα μας που κυνηγάει το όνειρό του μακριά από το σπίτι του δείχνοντας το δρόμο στους εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές της περιοχής μας ότι αν και αυτοί έχουν τα ανάλογα προσόντα και προσπαθούν καθημερινά να τα βελτιώσουν και να τα αξιοποιήσουν μπορούν να φτάσουν ψηλά.     

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γροσδάνης στο καλοκαιρινό ρεπό του συμμετείχε στο camp του ΠΑΣ Φλώρινα ως ομαδάρχης και με τις καθημερινές ατομικές του προπονήσεις κατά τη διάρκεια των διακοπών του έδειξε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας ότι η αδιάκοπη του προσπάθεια τον έφερε στο σημείο να αναδειχθεί και να κληθεί από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. 

Το διοικητικό συμβούλιο, οι προπονητές του και οι πρώην συμπαίχτες του στον ΠΑΣ Φλώρινα του εύχονται να είναι υγιής, να έχει καλή επιτυχία και να πετύχει όλους τους προσωπικούς του στόχους από εδώ και πέρα.







Ο Παύλος Γροσδάνης με τα χρώματα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ
www.pasgiannina.gr

O Παύλος Γροσδάνης στον τελευταίο του αγώνα με την Ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα

Ο Παύλος Γροσδάνης 14χροών στην 1η του συμμετοχή στο ανδρικό τμήμα του ΠΑΣ Φλώρινα