Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Επίσκεψη και συνάντηση αντιπροσωπείας του Π.Α.Σ Φλώρινα με τον Κο Ευστάθιο Κωνσταντινίδη!

Στα πλαίσια των επισκέψεων και επαφών της ομάδας του Π.Α.Σ Φλώρινα με τους Τοπικούς  Πολιτικούς φορείς του Νομού σειρά πήρε ο Ευστάθιος Κωνσταντινίδης.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος στις επικείμενες Δημοτικές εκλογές και επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΄΄Ενότητα - Συνεργασία΄΄ συνάντησε και καλώς όρισε θερμά τον Γενικό Αρχηγό του Π.Α.Σ Φλώρινα Νικόλαο Δημητρόπουλο και τους φοιτητές- ποδοσφαιριστές του Ανδρικού Τμήματος Κωνσταντίνο Μπιτσάνη,Ηλία Μάρκου και Γιάννη Μαυρομάτη.
Οι δυο πλευρές συνομίλησαν αρκετή ώρα για θέματα αθλητικού περιεχομένου και κυρίως για την φετινή ελπιδοφόρα πορεία της ομάδας του Π.Α.Σ Φλώρινα αλλά και για τα μελλοντικά σχέδια και πλάνα του Συλλόγου που έχουν απώτερο σκοπό την ανάδειξη και προβολή της πόλης της Φλώρινας στην επικράτεια.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος δήλωσε συμπαραστάτης των προσπαθειών αλλά και μελλοντικών πλάνων του Συλλόγου. Μάλιστα σε ένδειξη αρωγής αγόρασε λαχνούς της λαχειοφόρου αγοράς της ομάδος και υποσχέθηκε να παρευρεθεί στην χοροεσπερίδα της ομάδας με τους Α.Σ.Ε.Α Σάρισες στις 9-2-2019 κι ώρα 21.00 για να διασκεδάσουμε μαζί!