Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον ΠΑΣ Φλώρινα...

...αυτή την φορά με σκορ 3-2 εναντίων του ΠΟ Ν. Καλλικράτειας μέσα στο ΔΑΚ Φλώρινας. Οι παίχτες της ομάδας μας αγωνίστηκαν με πάθος και μεθοδικότητα και έχασαν την πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα σε τετ α τετ του Ρωμαίου στο 5΄ που πλάσαρε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει την μπάλα με το κεφάλι. Στην συνέχεια αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 11ο λεπτό με γκολ του Τόσκα, οι παίχτες του ΠΑΣ κατάφεραν να ισοφαρίσουν με πλασέ του Γιώση στο 30ο λεπτό μετά από ωραία πάσα του Λεζάκη από αριστερά. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και προσπάθησαν να απειλήσουν την άμυνα του ΠΑΣ χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΣ ήταν αυτός που πήρε το προβάδισμα με δυνατό σουτ του Ρωμαίου στο 68' αλλά οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να ισοφαρίσουν και πάλι με τον Τόσκα που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Ηλιόπουλο με τον Φλωρινιώτη τερματοφύλακα να στέκεται άτυχος αφού απέκρουσε το πρώτο πλασέ εντυπωσιακά αλλά η μπάλα επανήλθε στον επιθετικό της Καλλικράτειας και με 2η προσπάθεια έκανε το 2-2. Οι παίχτες του ΠΑΣ Φλώρινα δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη αφού στο 78' ο Λεζάκης βρήκε με ωραίο τρόπο τον Ρωμαίο που πέρασε όποιον αντίπαλο είχε κοντά του κάνοντας το τελικό 3-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. 

Η λήξη του αγώνα βρήκε τους ανθρώπους της Φλώρινας να πανηγυρίζουν και να φωτογραφίζονται με τον φίλο της ομάδας και του ποδοσφαίρου Παναγιώτη Μίνγκα. 

Με την ομάδα της Καλλικράτειας αγωνίστηκε ως αλλαγή και ο νεαρός Φλωρινιώτης ποδοσφαιριστής Παπαγεωργίου Γιώργος που στο παρελθόν έχει περάσει και από την ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα.

Για άλλη μία φορά έκανε αίσθηση η παρουσία του Άγγελου Γκινούδη του ΠΑΣ Φλώρινα που δεν έχει κλείσει τα 15 του χρόνια και μπήκε σε μία κρίσιμη στιγμή στον αγώνα στο 83΄ και με την ψυχραιμία και το σθένος που έδειξε, κράτησε την μπάλα και ήταν σχεδόν αλάνθαστος. 

Η ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα την Κυριακή δίνει έναν πολύ δύσκολο εκτός έδρας αγώνα μέσα στην έδρα του Μακεδονικού στη Θεσσαλονίκη, στοχεύοντας στη διατήρηση της καλής αγωνιστικής κατάστασης και στην καλύτερη συγκομιδή βαθμών για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΤΑΖΙΔΗΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ Ν., ΣΟΒΙΣΛΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ Δ., ΜΑΡΚΟΥ (ΠΟΝΤΙΚΗΣ), ΓΙΩΣΗΣ (ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ), ΛΕΖΑΚΗΣ (ΡΩΜΑΙΟΣ Σ.), ΜΗΤΡΕΒΟΛΗΣ (ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ), ΡΩΜΑΙΟΣ Ι

Φώτο: Σπορ- Σκορ Φλώρινας