Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Μπορούσε τη νίκη ο ΠΑΣ Φλώρινα, Σήμερα Τετάρτη με Σειρήνα Γρεβενών

Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις ΠΑΣ και Ποσειδώνας την Κυριακή στο ΔΑΚ, καθώς οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, χωρίς όμως να μπορέσουν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες. Το τελικό 0-0  θα λέγαμε πως «αδικεί» την ομάδα της Φλώρινας, καθώς στο δεύτερο μέρος έχασε μοναδικές ευκαιρίες να σκοράρει και να πάρει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκανε πιο δυνατά στον αγώνα, με μεγαλύτεροι «αυτοπεποίθηση» και θα λέγαμε πως το πρώτο ημίχρονο τους ανήκε. Στο 2΄ από σέντρα του Χατζηβασιλειάδη από τα αριστερά (σχεδόν από την τελική γραμμή) πήρε παράξενα φάλτσα η μπάλα και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, διαγράφοντας μια εντελώς παράλληλη τροχιά με αυτό. Στο 15΄ απευθείας φάουλ  του Λεζάκη από καλή θέση λίγο άουτ. Στο 21΄ γυριστή κεφαλιά πάσα του Μπιμπισίδη μετά από κόρνερ πρόλαβε ο Ι. Ρωμαίος και έδιωξε με το κεφάλι πριν τη στείλει στα διχτυα ο Λαγόντζος. Στο 26΄Σουτ του Μπιμπισίδη έδιωξαν οι αμυντικοί, νέο σουτ του Τραχανά μέσα από όμιλο παικτών και με υπερένταση απέκρουσε στη γωνιά του ο Ηλιόπουλος. Τέλος, στο 42΄μετά από γρήγορη εναλλαγή Λεζάκη, Μητρεβόλη, Ι.Ρωμαίου πριν ο τελευταίος στρώσει την μπάλα για να βγει μόνος με το τέρμα κόπηκε από τον Αναγνώστη.
Στην επανάληψη οι παίχτες του ΠΑΣ μπήκανε πιο «αποφασισμένοι» και κατάφεραν να δημιουργήσουν «κινδύνους» στην αντίπαλη εστία. Στο 56’ σε καλά οργανωμένη αντεπίθεση ο Ι.Ρωμαίος τροφοδότησε τον νεοεισελθόν Παπασωτηρίου, με τον τελευταίο να μην μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρο. Στο 64’ ο Μητρεβόλης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά το σουτ που επιχείρησε πήγε πάνω στον τερματοφύλακα Σταυρίδη. Η μεγαλύτερη ευκαιρία ήρθε στο 77’ όταν ο Ποντίκης, λίγο μετά την είσοδο του στον αγώνα επιχείρησε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Σταυρίδη να διώχνει με υπερένταση από το «Γ» της εστίας του σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι, χάσανε την μοναδική μεγάλη ευκαιρία τους στο δεύτερο ημίχρονο, σχεδόν στην εκπνοή του αγώνα όταν ο Αζούδης βρέθηκε απέναντι από τον Ηλιόπουλο χωρίς να καταφέρει να τον νικήσει. Κάπως έτσι παρέμεινε το τελικό 0-0, με τον ΠΑΣ Φλώρινα να παίρνει τον πρώτο του βαθμό, αλλά να φεύγει με την απογοήτευση των χαμένων ευκαιριών που θα μπορούσαν να του δώσουν τους τρεις βαθμούς.

Ντεμπούτο στη Γ' Εθνική πραγματοποίησαν 2 νεαροί παίχτες της ομάδας με τον Στέφανο Ρωμαίο να ξεκινάει στην αρχική σύνθεση του αγώνα και τον  15χρονο αριστερό ακραίο Παρασκευά Καγιαλίδη να μπαίνει ως αλλαγή στα τελευταία κρίσιμα λεπτά του αγώνα. 

Σήμερα στις 16:00 ακολουθεί ακόμη ένας εντός έδρας αγώνας στο ΔΑΚ Φλώρινας την τελευταία στη βαθμολογία ΑΟ Σειρήνα, σε μια μεγάλη ευκαιρία για την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

ΠΑΣ Φλώρινα (Γλούφτσης-Βασιλείου): Ηλιόπουλος, Παντατζίδης, Λεζάκης (87’ Καγιαλίδης), Γεωργιάδης, Σοβισλής, Κεσίδης Δ., Γιώσης, Μάρκου (76’ Ποντίκης), Ι.Ρωμαίος, Μητρεβόλης (66’ Βλαδίκας), Σ.Ρωμαίος (52’ Παπασωτηρίου)

Ποσειδών Ν.Μηχανιώνας (Αμανατίδης): Σταυρίδης, Μιχαηλίδης (85’ Γκιάτας), Αναγνώστης, Μπιμπισίδης, Λαγόντσος, Βασασίτης, Χατζηβασιλειάδης, Τραχανάς (75’ Αζούδης), Κωνσταντίνου (54’ Κακουλίδης), Δεληζάνος (65’ Δημητρακόπουλος), Ξανθόπουλος

*Ευχαριστούμε ιδιαίτερα το Φλώρινα Sport για το ρεπορτάζ και τις φωτογραφίες.