Κυριακή 7 Μαρτίου 2021

Καλό ταξίδι Πρόεδρε, καλό ταξίδι Κοσμά Τατσίδη.

 Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στην κοινωνία της πόλης μας και στην ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα ο χαμός του πρώην Προέδρου της ομάδας Κοσμά Τατσίδη στα ογδονταδύο του χρόνια. Ο άνθρωπος που για κοντά είκοσι χρόνια διατέλεσε μέλος του Δ.Σ και για περισσότερα από δεκαπέντε Πρόεδρος του ΠΑΣ Φλώρινα δεν είναι πια κοντά μας. Ο Κοσμάς συνέδεσε το όνομά του με τον σύλλογο και την σύγχρονη ιστορία του με αρκετές κατακτήσεις πρωταθλημάτων, κυπέλλων ΕΠΣ Φλώρινας αλλά και σημαντικών πορειών στην Δ' Εθνική κατηγορία τις προηγούμενες δεκαετίες. Επίσης, ο Κοσμάς Τατσίδης ήταν ο πρωτεργάτης πρόεδρος των τμημάτων υποδομής του ΠΑΣ Φλώρινα με την σημερινή τους μορφή όταν το 2006 έδωσε  το πρόσταγμα στον Νίκο Βασιλείου τότε παίχτη και γυμναστή της ομάδας για την ίδρυση Ακαδημίας. Ο επίτιμος πρόεδρος της ομάδας φανέρωσε την αγάπη του προς τον σύλλογο με την παρουσία του και τις συμβουλές του και στο δ.σ. των Αδελφών Ουλιάρη που ακολούθησε την προεδρία του. Σημαντική στιγμή η βράβευση για την συνεισφορά του στην ομάδα του ΠΑΣ και η ομόφωνη ανακήρυξη του ως Επίτιμου προέδρου, στον 4ο χορό της ομάδας το 2018, όπου με βαθιά συγκίνηση μίλησε στον κόσμο για την τιμή που του έγινε. 

Κλείνοντας θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε για την τεράστια και αξιομνημόνευτη συνεισφορά σου στον ΠΑΣ Φλώρινα και στον αθλητισμό του τόπου μας. Μια προσφορά δεκαετιών αφού ήσουν εκεί σε εύκολες αλλά και δύσκολες στιγμές έτοιμος να δώσεις τον πολύτιμο προσωπικό και οικογενειακό σου χρόνο για την ομάδα. Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ Πρόεδρε καλό ταξίδι και καλό παράδεισο να έχεις.

Το Δ.Σ. του ΠΑΣ Φλώρινα αφού πληροφορήθηκε το δυσάρεστο γεγονός συνεδρίασε εκτάκτως και αποφάσισε ομόφωνα: 

  • να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην σύζυγο του εκλιπόντος και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του
  • να επιδοθεί το παρόν ψήφισμα στην οικογένεια του εκλιπόντος        
  • να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον τοπικό ημερήσιο και ηλεκτρονικό τύπο
  • να κατατεθεί στεφάνι στην εξόδιο ακολουθία που θα πραγματοποιηθεί αύριο 8/3/2021 στις 11:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Φλώρινας











Γραφείο Τύπου ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ