Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Μοίρασε Ευχές, Χαμόγελα και Αγάπη ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ εν όψη ΠΑΣΧΑ στο ΚΕ.Φ.Ι.Απ. Φλώρινας

 Το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Φλώρινας (πρώην ΚΕΚΥΚΑμεΑ) επισκέφτηκε το πρωί της Παρασκευής 23 Απριλίου 2021 αντιπροσωπία του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ αποτελούμενη από ένα κλιμάκιο παιχτών, τεχνικών και διοικούντων της ομάδας. Η επίσκεψη έγινε με απόλυτο σεβασμό και υπευθυνότητα τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης του Κορονοϊου Covid-19 . Οι ερυθρόλευκοι μοίρασαν ευχές και χαμόγελα ενόψει των εορτών του Πάσχα ενώ φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά του κέντρου χαρίζοντας αναμνηστικά δώρα και λαμπάδες του ΠΑΣ Φλώρινα. Από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι του κέντρου καλωσόρισαν και υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο τους ανθρώπους του ΠΑΣ ανταποδίδοντας τις ευχές και προσφέροντας κεράσματα που επιμελήθηκαν με ιδιαίτερη αγάπη. Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν στους ανθρώπους του ΠΑΣ Φλώρινα οι γνώσεις των παιδιών του Κε.Φ.Ι.Απ. για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας καθώς πολλοί από αυτούς ήταν και είναι κοντά στην ομάδα τόσο στην φετινή όσο και στις προηγούμενες αγωνιστικές χρονιές.  Επιπλέον, η αντιπροσωπία του ΠΑΣ Φλώρινα έλαβε γνώση και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις συνθήκες εκπαίδευσης και τα προγράμματα του κέντρου. 

Ο πρόεδρος του κέντρου κος Ασίκης Σπύρος απηύθυνε έναν χαιρετισμό ευχόμενος καλό Πάσχα τόσο στα παιδιά του κέντρου όσο και στους ανθρώπους του ΠΑΣ τους οποίους και ευχαρίστησε για την συμβολική αυτή κίνηση. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας κος Γκουτζίνας Αθανάσιος ο οποίος καλημέρισε τους παρευρισκόμενους αναφέροντας "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που αυτή τη δύσκολη περίοδο βρισκόμαστε κοντά σας εν αναμονή του Πάσχα, για να σας προσφέρουμε ένα συμβολικό δωράκι του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ. Σας εύχομαι Καλό Πάσχα, Καλή Ανάσταση και Υγεία σε όλους. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Φλώρινας Παπούλκας Χρήστος ο οποίος με την σειρά του εξήρε την κοινωνική δράση του ΠΑΣ Φλώρινα αναφερόμενος τόσο στην σημερινή μέρα όσο και στην συνολική προσφορά του συλλόγου με τις αιμοδοσίες και τα αναπηρικά αμαξίδια. Επίσης, ευχήθηκε καλή επιτυχία στην αθλητική πορεία του συλλόγου ευχόμενος να επιστρέψει το συντομότερο στις κατηγορίες που του αρμόζει.  

Ο ΠΑΣ Φλώρινα πάντα κοντά στην κοινωνία της πόλης και της ευρύτερης περιοχής συνεχίζει τόσο το αθλητικό όσο και το κοινωνικό του πρόσωπο με σκοπό να συνεισφέρει με όλες του τις δυνάμεις σε οποιονδήποτε συμπολίτη μας έχει ανάγκη. 

Σας παραθέτουμε το ευχαριστήριο του ΚΕΦΙΑΠ Φλώρινας όπως αναρτήθηκε στα ηλεκτρονικά μέσα του τόπου μας:

Η Διοίκηση, το προσωπικό και οι εξυπηρετούμενοι του ΚΕΦΙΑΠ ΓΝΦ, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στον αθλητικό Σύλλογο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ για την επίσκεψη τους στον χώρο του Κέντρου και την ευγενική του προσφορά σε πασχαλινές λαμπάδες και σοκολατένιες λιχουδιές στα παιδιά.

Πολύ σημαντικό είναι να αναφέρουμε την κοινωνική προσφορά του Συλλόγου για τις διοργανώσεις αιμοληψίας, μια κίνηση που δείχνει το αμέριστο ενδιαφέρον του Συλλόγου στις τόσο αυξημένες ανάγκες της κοινωνίας για αίμα.

Αξιοσημείωτη είναι επίσης και η δράση συλλογής του Συλλόγου σε πλαστικά καπάκια για τη δωρεά αναπηρικών αμαξιδίων σε ΑΜΕΑ.

Ευχόμαστε αυτή η κίνηση να βρεί και άλλους μιμητές.

Καλή Ανάσταση με υγεία σε όλους.

Με εκτίμηση