Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021

Αγιασμός και Ξεκίνημα με το δεξί για τον ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Την περασμένη Πέμπτη πραγματοποιήθηκε σε οικογενειακό κλίμα ο καθιερωμένος αγιασμός του ανδρικού τμήματος του ΠΑΣ Φλώρινα ενόψει την έναρξης του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Φλώρινας. Ο Πάτερ Αριστομένης ευλόγησε του παραβρισκόμενους ώστε να έχουν σωματική και πνευματική υγεία και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές και τον προπονητή.   

Σήμερα Σάββατο 23/10/21 ο ΠΑΣ Φλώρινα άνοιξε την αυλαία του πρωταθλήματος περνώντας μέσα από τη Λεβαία επικρατώντας με σκορ 0-4 πετυχαίνοντας από 2 τέρματα σε κάθε ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε ο Γιαγκουλίδης με γυριστό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή μόλις στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο 41ο λεπτό ο Γιώργος Κυρκόπουλος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή των γηπεδούχων έκανε το 0-2. Στην επανάληψη και στο 57ο λεπτό ο Λάσκης με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 0-3 ενώ τον δείκτη του σκορ έκλεισε ο Ποντίκης με δυνατό διαγώνιο σουτ μετά από διαγώνια πάσα του Κλάψη. Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ Φλώρινα υποδέχεται τον Αίαντα από το Αμμοχώρι και επιστρέφει στη φυσική του έδρα το ΔΑΚ Φλώρινας μετά από έναν ολόκληρο χρόνο.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΠΑΠΑΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ (ΔΟΛΙΔΗΣ), ΠΑΛΙΑΡΗΣ, ΛΑΣΚΗΣ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. (ΝΙΚΛΗΣ), ΤΡΑΪΚΟΣ (ΚΛΑΨΗΣ), ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ (ΛΙΑΣΚΟΣ), ΠΟΝΤΙΚΗΣ, ΓΙΑΓΚΟΥΛΙΔΗΣ (ΚΟΥΒΑΡΑΣ)