Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Έκλεισε νικηφόρα το 2021 ο ΠΑΣ Φλώρινα...

 ...που επικράτησε με σκορ 0-2 μέσα στον ΑΕΤΟ επί του τοπικού Μεγάλου Αλεξάνδρου. Ο αγώνας δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας αφού έγινε κάτω από πολύ χαμηλές θερμοκρασίες με το θερμόμετρο μόλις που ξεπερνούσε το μηδέν και με πολύ δυνατούς ανέμους. Παρόλα αυτά η ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα άνοιξε το σκορ όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Παλιάρη ο Κυρκόπουλος Γιώργος σούταρε μέσα από την περιοχή για το 0-1 στο 17ο λεπτό. Στο 2ο ημίχρονο ο ΠΑΣ Φλώρινα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες κυρίως με τον Ποντίκη σε 2-3 περιπτώσεις αλλά και με τους Κυρκόπουλο και Δημόπουλο χωρίς να μπορέσει να πετύχει κάποιο τέρμα. Στο 65ο λεπτό ο Δημόπουλος ανατράπηκε και ο Ποντίκης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 0-2. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι παρουσίασαν ένα πολύ καλοδουλεμένο σύνολο με πολύ χαμηλό όριο ηλικίας που δείχνουν ότι το μέλλον τους ανήκει. 

Πριν από την έναρξη του αγώνα οι παίχτες, το προπονητικό team και το δ.σ. του ΠΑΣ Φλώρινα βράβευσε τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Φλώρινα Θωμά Τασόπουλο που αν και αγωνίστηκε 5 φορές ως τερμοτοφύλακας έβαλε με την παρουσία του ένα σημαντικό λιθαράκι στην πολύ καλή παρουσία της ομάδας ως τώρα. Οι παραβρισκόμενοι σχημάτισαν τον διάδρομο της δόξας με τον Τασόπουλο να παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα από τον ταμία του ΠΑΣ Φλώρινα Αλεξιάδη Δημήτρη.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΟΥΡΟΥΚΗΣ, ΠΑΛΙΑΡΗΣ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΓΙΑΓΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ (ΛΙΑΣΚΟΣ), ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Π., ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. (ΚΟΥΒΑΡΑΣ), ΠΟΝΤΙΚΗΣ, ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ (ΤΡΑΪΚΟΣ)