Τετάρτη 12 Απριλίου 2023

1η θέση στο Τουρνουά Λίμνης Πλαστήρα η Κ14 του ΠΑΣ Φλώρινα, 1οι σκόρερ στις κατηγορίες τους οι Τερπίνας και Πουρίδης

 Με πολύ καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε από την 1η θέση του Τουρνουά επέστρεψε από το 2ο Τουρνουά Λίμνης Πλαστήρα η Κ14 του ΠΑΣ Φλώρινα. Η ομάδα μας συμμετείχε και στις δύο ηλικιακές κατηγορίες Κ14 και Κ12 αποκομίζοντας πολύ σημαντικές εμπειρίες σε ένα πολύ καλά δομημένο και οργανωμένο τουρνουά. Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε σε μία ειδυλλιακή τοποθεσία αλλά οι καιρικές συνθήκες δυσκόλεψαν τους ποδοσφαιριστές αφού οι 2 από τις τρεις μέρες ήταν ιδιαίτερα βροχερές. 

Η αποστολή του ΠΑΣ Φλώρινα αναχώρησε την Κυριακή 9/4 και κατέλυσε σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής. Την πρώτη μέρα των αγώνων η Κ14 επικράτησε με 6-0 (Τερπίνας 4, Κετσετζής, Φωστηρόπουλος) της Ακαδημίας Μπάλα Καρδίτσας ενώ η Κ12 με σκορ 5-0  (Πουρίδης3, Μοριχωβίτης, Στρατάκης) της ίδιας ομάδας. Για την 2η αγωνιστική η Κ14 νίκησε με σκορ 3-0 (Ουλιάρης, Τερπίνας, Ιωαννίδης) την διοργανώτρια ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας ενώ  Κ12 ηττήθηκε από τους διοργανωτές με το ίδιο σκορ 3-2 (Πουρίδης, Ζαρμακούπης). Την 3η αγωνιστική η Κ14 επικράτησε με σκορ 3-1 (Τερπίνας, Κετσετζής, Βέρτκας)  του Πανσουλιακού Σερρών με σκορ 3-1 ενώ η Κ12 ηττήθηκε με σκορ 1-0 από τον Άτλαντα Πατρών. 

Η τέταρτη και τελευταία αγωνιστική βρήκε την Κ14 ισόπαλη με σκορ 1-1 (Τερπίνας) με την ομάδα του Άτλαντα Πατρών  και έτσι η ομάδα του ΠΑΣ Φλώρινα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια με 10 βαθμούς.

Η Κ12 στον τελευταίο αγώνα κατάταξης κατέκτησε την 5η θέση του τουρνουά αφού επικράτησε με σκορ 7-0 (Πουρίδης4, Κωνσταντίνου2, Μοριχωβίτης, )του Πανσουλιακού Σερρών. 

Αμέσως μετά τους αγώνες πραγματοποιήθηκε η απονομή του Κυπέλλου του πρωταθλητή για την Κ14 στον αρχηγό του ΠΑΣ Γιάννη Γλούφτση και το αναμνηστικό τρόπαιο στην Κ12 στον αρχηγό της ομάδας Λάζαρο Παλικρούση. Ακολούθησε η απονομή των ειδικών τροπαίων στον Σταύρο Τερπίνα και στον Δημήτρη Πουρίδη με τους δύο Φλωρινιώτες ποδοσφαιριστές να ανακηρύσσονται πρώτοι σκόρερ στις κατηγορίες τους πετυχαίνοντας από 7 και 8 τέρματα αντίστοιχα.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Α., ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΟΥΛΙΑΡΗΣ Π.Σ., ΟΥΛΙΑΡΗΣ Θ.Σ., ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΒΕΡΤΚΑΣ, ΚΕΤΣΕΤΖΗΣ, ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ, ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΑΖΕΑΣ, ΠΑΤΡΙΚΗΣ, ΚΑΤΙΚΑΡΙΔΗΣ, ΤΕΡΠΙΝΑΣ, ΚΟΚΟΒΙΔΗΣ, ΝΤΙΤΟΥΡΑΣ, ΤΕΡΠΕΝΟΥ, ΚΙΣΚΑ, ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ, ΠΛΗΚΑΔΙΤΗΣ, ΜΟΡΙΧΩΒΙΤΗΣ, ΠΟΥΡΙΔΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Λ., ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ, ΣΟΛΑΚΗΣ, ΡΑΜΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ