Κυριακή 2 Απριλίου 2023

ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

 Άλλη  μία εμπειρία υψηλού επιπέδου είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ που ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Ηπείρου. Με αποστολή 70 περίπου αθλητών, γονέων και προπονητών έφτασε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Φλώρινα στα Γιάννενα όπου αντιμετώπισε μία από τις καλύτερες και μεγαλύτερες Σχολές Ποδοσφαίρου της πόλης την Ακαδημία Άτλας. Οι Αγώνες έγιναν στο αθλητικό κέντρο Epirus Sports Arena και αναμετρήθηκαν τα τμήματα Κ13-14, Κ12, Κ10, Κ8 και Κ6 των δύο συλλόγων. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων προσέφεραν όμορφες στιγμές και καταχειροκροτήθηκαν από τους γονείς και τους φίλους του ποδοσφαίρου που παρακολούθησαν τις αναμετρήσεις. Άξιο αναφοράς είναι ότι μετά το τέλος των αγώνων της ηλικίας Κ8 όλοι οι ποδοσφαιριστές αγκαλιασμένοι στο κέντρο του γηπέδου φώναξαν με όλη τους τη δύναμη τα ονόματα των ομάδων. 

Αμέσως μετά η αποστολή του ΠΑΣ Φλώρινα ξεναγήθηκε στην όμορφη πόλη των Ιωαννίνων και ακολούθως επισκέφτηκε στο στάδιο "Ζωσιμάδες" όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΦΗ. Πολύ συγκινητική ήταν η στιγμή όπου ο Φλωρινιώτης ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ακαδημία μας, Άγγελος Λιάσος σηκώθηκε για προθέρμανση και πέρασε μπροστά από τους Φλωρινιώτες φιλάθλους με τους τελευταίους να ξεσπούν σε παρατεταμένα χειροκροτήματα φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του.

Η αποστολή επέστρεψε αργά το βράδυ στην πόλη μας και ετοιμάζεται πλέον για μία έντονη αθλητική δραστηριότητα στις γιορτές του Πάσχα που ακολουθούν με πρώτη από αυτές το 3ήμερο Τουρνουά στη Λίμνη Πλαστήρα της Καρδίτσας.  Ο Σύλλογος του ΠΑΣ Φλώρινα θα ήθελε να ευχαριστήσει την Ακαδημία του Άτλα Ιωαννίνων καθώς και τον ΠΑΣ Γιάννινα για την εξαιρετική του φιλοξενία.