Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΕΑ ΜΕΛΙΤΗΣ




Το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΠΑΣ για το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Φλώρινας διπλασίασε τις νίκες του αφού επικράτησε του Μελιτέα με σκορ 4-0. Το σκορ άνοιξε ο Γιανγκουλίδης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Βαλασιάδης μετά από ωραία ενέργεια και κάθετη κίνηση στην περιοχή. Ο Κυρκόπουλος μετά από κεραυνό του Κεσίδη πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ διπλασίασε τα τέρματα για τον ΠΑΣ. Στο 20 ημίχρονο ο Γεωργόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 3-0 ενώ ο Μίσιος με καρφωτή κεφαλία έκλεισε τον δείκτη του σκορ μετά από σέντρα του Κλάψη.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΓΙΑΝΓΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΡΟΥΦΑΣ (ΓΚΟΥΛΟΣ), ΖΗΛΑΚΗΣ (ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ), ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ (ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ), ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ (ΜΑΡΚΩΤΗΣ), ΚΕΣΙΔΗΣ (ΓΕΩΡΓΙΟΥ), ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΓΓΕΛΟΥ), ΒΑΛΑΣΙΑΔΗΣ Α.(ΜΑΡΤΟΥΛΗΣ), ΠΑΡΙΣΗΣ (ΚΛΑΨΗΣ), ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ (ΒΑΛΑΣΙΑΔΗΣ Π.), ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ (ΜΙΣΙΟΣ)

Στο πλαίσιο του επίσημου αγώνα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ δόθηκαν φιλικοί αγώνες μεταξύ του ΠροΠαιδικού (2000-01) και του τμήματος Junior (2002-03) των δύο ομάδων. Στο πρώτο ο ΠΑΣ επικράτησε με σκορ 6-2 ενώ στο δεύτερο με σκορ 9-4