Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ

αφού επικράτησε με σκορ 0-9 μέσα στο Αμμοχώρι επί του τοπικού Απόλλωνα για το ΠΑΙΔΙΚΟ πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Οι παίχτες του ΠΑΣ βρήκαν τον δρόμο για τα δίχτυα μόλις στο 5ο λεπτό με ωραίο σουτ του Παρίση ο οποίος 5 λεπτά αργότερα πάλι με σουτ αριστερό αυτή τη φορά διπλασίασε τόσο τα δικά του όσο και τα τέρματα της ομάδας του. Στο 23΄ο Κλάψης με μακρινό σουτ έκανε το 0-3 ενώ στο 32΄ ο Σταμπουλτζής με το τακούνι έγραψε το 0-4 μετά από σπάσιμο του Παρίση. Στο 38ο λεπτό οι δύο παίχτες ξανασυνεργάστηκαν με τον Παρίση να δίνει την κάθετη και τον Σταμπουλτζή να περνάει και τον τερματοφύλακα πριν σκοράρει το 5ο τέρμα για τον ΠΑΣ. Στο 48ο λεπτό ο νεοεισελθόν Γαζέας με αριστερό διαγώνιο σουτ έκανε το 0-6, στο 54΄ ο ψύχραιμος Αδάμ από κοντά το 0-7 στο 56΄ ο Ρούφας με μακρινό σουτ το 0-8, για να κλείσει το σκορ και πάλι ο Γαζέας με κοντινό πλασέ.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ: ΚΟΥΣΙΑΣ (ΠΑΤΙΛΗΣ), ΤΣΩΤΣΟΣ (ΤΖΕΚΟΣ), ΡΟΥΦΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ (ΠΑΛΙΑΡΗΣ), ΔΟΡΗΣ, ΠΑΡΙΣΗΣ (ΑΔΑΜ), ΚΛΑΨΗΣ (ΜΑΡΚΩΤΗΣ), ΑΦΟΡΟΖΗΣ (ΓΑΖΕΑΣ), ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗΣ (ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ), ΤΖΕΤΖΗΣ (ΛΙΑΣΟΣ)

Αμέσως μετά αναμετρήθηκαν τα τμήματα junior των 2 ομάδων με τον ΠΑΣ να επικρατεί με σκορ 1-4 και σκόρερς τους Δάϊκο 2, Γροσδάνη και Τσουτσούλη.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ, ΚΟΥΒΑΡΑΣ, ΜΠΑΛΙΑΣΗΣ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ, ΝΤΩΝΟΣ, ΡΑΧΩΒΙΤΣΑΣ, ΤΣΟΥΤΣΟΥΛΗΣ, ΔΑΪΚΟΣ, ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ Γ.