Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Ταξίδι γεμάτο ποδόσφαιρο για την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

...που παρά την κούραση συνοδεύτηκε και από θετικά αποτελέσματα για όλα τα τμήματα της ομάδας. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον βέβαια έχει η έντονη ποδοσφαιρική δράση αφού όλες οι ηλικιακές κατηγορίες έδωσαν από δύο φιλικά. Αρχικά η αποστολή του ΠΑΣ που ξεκίνησε από τη Φλώρινα το Σάββατο 23-3-13 στις 8:30 το πρωί άφησε στην Σιάτιστα το παιδικό τμήμα για αγώνα με αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα και συνέχισε το ταξίδι της προς τα Γρεβενά για το γήπεδο της ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. Στην επιστροφή όλα τα τμήματα αγωνίστηκαν με ομάδες του ΠΑΟ Κοζάνης στο Λιάπειο Αθλητικό κέντρο και η αποστολή επέστρεψε βάση προγράμματος στις 18:30 στη βάση της στο ΔΑΚ Φλώρινας. 

Τα αποτελέσματα του ΠΑΣ:

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 1998-99:
ΣΙΑΤΙΣΤΑ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 1-2 (ΠΑΡΙΣΗΣ, ΑΥΤΟΓΚΟΛ)
ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 0-1 (ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗΣ)

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΠΕΡΣΙΔΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Α., ΡΟΥΦΑΣ,  ΔΟΡΗΣ, ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ Ε., ΠΑΡΙΣΗΣ, ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ Α., ΤΣΩΤΣΟΣ Κ., ΑΦΟΡΟΖΗΣ, ΤΣΑΤΣΑΝΗΣ, ΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΤΖΕΤΖΗΣ

ΠροΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ 2000-01:
ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 0-1 (ΓΑΖΕΑΣ)
ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ(98-99) - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 0-1 (ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ)

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΚΟΥΣΙΑΣ, ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ, ΓΑΖΕΑΣ, ΠΑΛΙΑΡΗΣ, ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ Χ., ΠΑΝΟΥ, ΜΠΑΚΑΛΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΤΑΣΟΜΗΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΣΚΕΝΔΕΡΗΣ

TMHMA JUNIOR 2002-03: 
ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 1-5 (ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ2, ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, ΚΕΒΕΡΕΚΙΔΗΣ Γ.)
ΦΙΛΩΤΑΣ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 1-4 (ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ2, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ2)

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ ΠΕ., ΜΠΑΛΙΑΣΗΣ, ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ ΠΑ., ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ, ΝΤΩΝΟΣ Μ., ΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ Γ. ΔΗΜΤΣΙΟΣ Σ.

ΤΜΗΜΑ ΠροJUNIOR 2004+: 
ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 1-5 (ΠΕΤΚΟΠΟΥΛΟΣ2, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ2,ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ)
ΠΑΟ ΚΟΙΛΩΝ - ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ 0-0 & 2-4 πεν. (ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ Λ., ΠΕΤΚΟΠΟΥΛΟΣ)

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΠΕΤΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ Α., ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ Λ., ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΚΩΝ/ΝΟΥ, ΤΑΣΟΜΗΝΗΣ, ΣΑΠΟΥΝΑΣ, ΝΤΩΝΟΣ Φ.