Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017

Ήττα με 1-0 από τον Ερμή Αμυνταίου...

...για τον θεσμό του κυπέλλου της ΕΠΣ Φλώρινας και αποκλεισμός για τον ΠΑΣ Φλώρινα. Ο νεανικός ΠΑΣ Φλώρινα δεν μπόρεσε να περάσει στα ημιτελικά του θεσμού απέναντι στον Ερμή που αγωνίζεται στην Γ' Εθνική σε έναν αγώνα που οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή έχασαν αρκετές ευκαιρίες και κατάφεραν να πετύχουν το μοναδικό τέρμα της συνάντησης με τον Ηλιάδη με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή. Αντίθετα ο ΠΑΣ με ποιό αμυντικό ρόλο μπορούσε να ανοίξει το σκορ σε τετ α τετ του Μήνου στο 23ο λεπτό αλλά και με το σουτ του Λεζάκη στο 31΄. Στην επανάληψη και πάλι ο Μήνος μετά από απόκρουση του Περπερίδη ενώ ένα σουτ του Δόρη πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Ερμή.

Ο ΠΑΣ Φλώρινα αγωνίστηκε για άλλη μία φορά με 12 γηγενείς ποδοσφαιριστές ενώ χρησιμοποίησε και 3 φοιτητές ρίχνοντας για άλλη μία φορά το μέσο όρο ηλικίας της ομάδας κάτω από τα 20 έτη και δείχνοντας ότι έχει πολύ μέλλον αρκεί όλοι να πιστέψουν σε αυτή την προσπάθεια. Η  διοίκηση, οι προπονητές και οι παίχτες του ΠΑΣ Φλώρινα εύχονται στον Ερμή Αμυνταίου καλή πορεία στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και στους ποδοσφαιριστές υγεία και επιτυχίες.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ:
ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ, ΠΟΝΤΙΚΗΣ, ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (53' ΓΙΑΓΚΟΥΛΙΔΗΣ),ΚΕΣΙΔΗΣ, ΤΑΝΤΣΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΗΝΟΣ (69΄ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ), ΛΕΖΑΚΗΣ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ (67' ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ), ΔΟΡΗΣ (78΄ ΠΑΛΙΑΡΗΣ) 

ΦΩΤΟ: e-ptolemaios.gr