Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Κι άλλη απώλεια βαθμών για τον Π.Α.Σ Φλώρινα.Έχασε απο τον νεοφώτιστο Αίαντα Αμμοχωρίου 2-1!

Δεν τα κατάφερε και πάλι ο φετινός Π.Α.Σ Φλώρινα και ηττήθηκε μέσα στο Αμμοχώρι από τον νεοφώτιστο στην Α1 αλλά και συνάμα μαχητικό Αίαντα Αμμοχωρίου, με το ίδιο σκορ της προηγούμενης αγωνιστικής, δηλαδή  2-1.
Παρά τον επιθετικό μονόλογο και τα τρεξίματα των ποδοσφαιριστών του ο Π.Α.Σ Φλώρινα δεν βρήκε τους διαδρόμους ώστε να καταφέρει να σπάσει την αμυντική παράταξη των παικτών του Αίαντα (5-4-1) και σε τρεις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων δέχτηκε δύο τέρματα που ήταν αρκετά έτσι ώστε να γνωρίσει την δεύτερη διαδοχική του ήττα στο φετινό Πρωτάθλημα.
Στο 16΄Ανοιξε το σκορ 1-0 για τον Αίαντα ο Σαμπαλής ύστερα από δυνατό γυριστό σουτ μετά από φάση διαρκείας μέσα στα καρέ του Π.Α.Σ Φλώρινα.
Στο 23΄Δυνατό σουτ του Ποντίκη τράνταξε το  δεξί κάθετο δοκάρι του Φωστηρόπουλου.
Στο 35΄Σωτήρια επέμβαση του Φωστηρόπουλου στη ρίζα του αριστερού κάθετου δοκαριού σε συρτό σουτ του Τάντση.
Στο 40΄ Ο Λεζάκης σε εκτέλεση πλάγιου out στέλνει την μπάλα στα καρέ του Αίαντα.Εκεί ο Αλέξιάδης με λάθος κεφαλιά στέλνει την μπάλα πίσω στα δίχτυα του Φωστηρόπουλου,αυτογκόλ και 1-1.
Στο 70΄Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πέτρου Τάντση... δεύτερο σημερινό δοκάρι για τον Π.Α.Σ Φλώρινα αυτή την φορά οριζόντιο και out.. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό αποτελεί το όγδοο (8) φετινό δοκάρι για την ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα (σε δυο αγωνιστικές) Απίστευτο!
Στο 84΄Σε οργανωμένη αντεπίθεση του Αίαντα ο Τάτες εντός περιοχής μετά από μπαλιά τρύπα του Άγγελου Αλεξιάδη πλασάρει μόνος τον Μαρκούλη που σωτήρια πετά την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι κόρνερ κρατώντας το 1-1.
Στο 89΄ 'Εξυπνο κλέψιμο της μπάλας από τον Άγγελο Αλεξιάδη,αυτός αφήνει στον επερχόμενο από τα δεξιά Ραφαήλ Δαλάκη που παίρνει μέτρα εντός μικρής περιοχής του Π.Α.Σ και με ωραίο πλασαριστό σουτ γράφει το τελικό 2-1 μέσα σε τρελά πανηγύρια των ποδοσφαιριστών του Αίαντα Αμμοχωρίου.
Συγχαρητήρια στον Αίαντα Αμμοχωρίου και Καλή συνέχεια στο φετινό Πρωτάθλημα αλλά και Κύπελλο ΕΠΣ Φλώρινας (πέρασε στα Ημιτελικά στους Τέσσερις).
Η υπομονή και επιμονή στη παρούσα φάση είναι το καλύτερο αντίδοτο στο αγωνιστικό σοκ που έχει υποστεί στο φετινό ξεκίνημα η ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα.
Η ομάδα θα ξεμπουκώσει σύντομα και θα βρεί τα πατήματα της.
 
Όλα φτάνουν στην ώρα τους για εκείνους που ξέρουν να περιμένουν.