Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ...

...η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Φλώρινα το Σάββατο 23-9-2017 με 3 τμήματα δίνοντας για άλλη μία χρονιά το παρόν στην εν λόγω διοργάνωση. Στο συγκεκριμένο Τουρνουά έκανε για πρώτη φορά την εμφάνιση του αυτούσιο το νεαρότερο τμήμα των Bambini με αθλητές γεννημένους το 2011-12 -13 που στην 1η του συμμετοχή επικράτησε κιόλας των γηπεδούχων. Οι Προjunior του ΠΑΣ επικράτησαν με σκορ 4-1 του Ατρομήτου Πτολεμαϊδας και με 8-3 του Αετού ενώ οι Junior επικράτησαν με 3-1 του Ατρομήτου, του ΠΑΟΚ Κοζάνης και με 4-1 του Ηρακλή Πτολεμαϊδας. 

Η εβδομάδα που ξεκινάει έχει πέρα από τις καθημερινές προπονήσεις την καθιερωμένη συνάντηση γονέων την Παρασκευή και το Τουρνουά της Αθλητικής Ακαδημίας Σκύδρας την Κυριακή που μας έρχεται. 

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ:

ΒΑΜΒΙΝΙ: ΠΟΥΡΙΔΗΣ, ΡΑΜΑ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Λ., ΚΑΘΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΑΛΛΗΣ Γ., ΤΣΙΓΛΗΣ Ρ.

ΠΡΟJUNIOR: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Α., ΟΥΛΙΑΡΗΣ, ΣΑΜΠΑΛΗΣ, ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ, ΤΕΡΠΙΝΑΣ, ΓΑΖΕΑΣ, ΒΕΡΤΚΑΣ Ε., ΠΕΣΙΡΙΔΗΣ, ΔΑΛΛΗΣ Ε., ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ, ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ, ΔΑΪΡΕΤΖΗΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Γ., ΤΣΙΓΛΗΣ Ν.

JUNIOR: ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΟΥΚΑΣ Κ., ΒΕΡΤΚΑΣ Λ., ΓΙΟΥΡΟΥΚΗΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Θ., ΤΑΣΟΜΗΝΗΣ, ΜΑΥΡΟΥΔΗΣ, ΓΙΑΓΚΟΥΛΤΣΗΣ, ΘΩΜΑΪΔΗΣ, ΤΣΟΥΡΛΙΝΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΔΕΡΜΑΤΙΔΗΣ, ΜΑΡΙΝΟΣ, ΝΑΣΤΟΣ