Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΤΗΝ Κ15 ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Στην SuperLeague και συγκεκριμένα στα πρωταθλήματα υποδομής της πρώτης εθνικής κατηγορίας θα αγωνίζεται πλέον ο 14χρονος Φλωρινιώτης ποδοσφαιριστής που εδώ και έναν μήνα συμμετέχει στην προετοιμασία του αντίστοιχου τμήματος του Παναιτωλικού. Μάλιστα στο 1ο φιλικό που αγωνίστηκε με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα ανοίγοντας λογαριασμό για τη νέα του ομάδα. 

Ο Χρήστος Παπαδόπουλος που την περασμένη σεζόν κατάφερε να είναι στις επιλογές της εθνικής Ελλάδος Κ14

, ήταν βασικό στέλεχος των μεικτών ομάδων της ΕΠΣ Φλώρινας, ενώ με τον ΠΑΣ Φλώρινα πρόλαβε να αναδεχθεί δύο φορές πρωταθλητής ΕΠΣ Φλώρινας με το Προπαιδικό και μία φορά με το Παιδικό τμήμα. 

Το "10αρι" το καλό του Παναιτωλικού πλέον συμμετείχε ανελλιπώς σε όλες τις εκδηλώσεις της Ακαδημίας του ΠΑΣ Φλώρινα τα τελευταία 8 χρόνια (σε όλα τα τουρνουά του εξωτερικού και του εσωτερικού) όντας ένα από τα πλέον ενεργά μέλη του συλλόγου. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ενδιαφέρον του Παναιτωλικού ξεκίνησε από πέρυσι το χειμώνα όπου διέκρινε τον νεαρό άσο σε φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων. Στην συνέχεια η ομάδα του Αγρινίου δείχνοντας μεγάλο επαγγελματισμό φιλοξένησε τον νεαρό Φλωρινιώτη στις εγκαταστάσεις της στο Emileon ελέγχοντας περαιτέρω τις δυνατότητές του και επέστρεψε με ολοκληρωμένη πρόταση απόκτησης του ποδοσφαιριστή τόσο απέναντι στον σύλλογο του ΠΑΣ Φλώρινα όσο και απέναντι στην οικογένεια του παίχτη. Η μεθοδικότητα και η δουλεία που γίνεται στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας την συγκαταλέγουν στις κορυφαίες ακαδημίες της χώρας και τα αποτελέσματα αυτής έχουν αρχίσει να φαίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η διοίκηση, οι προπονητές και οι συμπαίχτες του Χρήστου Παπαδόπουλου του εύχονται να είναι υγιής, εργατικός και να επιτύχει όλα του τα όνειρα στη ζωή και στο ποδόσφαιρο.