Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

και στην Γαλατινή η Ακαδημία του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ

Στο 10ο τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου που πραγματοποίησε η Ακαδημία της Γαλατινής βρέθηκε για άλλη μία χρονιά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Φλώρινα. Η ομάδα μας συμμετείχε με όλα τα αγωνιστικά τμήματα και με περισσότερους από 60 ποδοσφαιριστές παρουσιάζοντας για άλλη μία χρονιά καλό πρόσωπο στις ιδανικές γηπεδικές και καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν. Ο ΠΑΣ Φλώρινα αντιμετώπισε τους Ακρίτες Κοζάνης, την Γαλατινή, την Σιάτιστα και τα Σέρβια.
Στους αγώνες παραβρέθηκε και ο ποδοσφαιριστής του Άρη Δεληζήσης που φωτογραφήθηκε με τους όλους τους ποδοσφαιριστές και έδωσε τα αναμνηστικά κύπελλα στις ομάδες. Η επόμενη εβδομάδα που ξεκινάει από αύριο συνεχίζει με προπονήσεις κανονικά στο πρόγραμμα των τμημάτων αλλά και με την 4η προπόνηση γονέων που θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Φλώρινας την Τετάρτη στις 18:30 στα πλαίσια της Ευρωπαϊκή Εβδομάδας Be Active.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ:

Κ16: ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ ΑΛ., ΚΑΓΙΑΛΙΔΗΣ, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΔΟΛΙΔΗΣ, ΠΕΤΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΙΝΟΥΔΗΣ, ΓΚΟΥΤΖΙΝΑΣ, ΝΤΟΥΡΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΜΠΝΤΙΑΪ, ΔΗΜΤΣΙΟΣ, ΓΚΙΟΡΤΖΙΝΗΣ Κ.

Κ14: ΔΑΛΑΚΗΣ, ΛΑΒΑΣΙΔΗΣ, ΣΟΛΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Θ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛ., ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ, ΝΤΩΝΟΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΤΡΑΪΚΟΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΜΟΥΚΑΣ Ε., 

Κ12: ΑΛΙΓΙΑ, ΔΟΥΠΑΤΣΗΣ, ΜΟΥΚΑΣ Κ., ΓΙΟΥΡΟΥΚΗΣ, ΤΣΟΥΡΛΙΝΗΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Θ., ΓΙΑΓΚΟΥΛΤΣΗΣ, ΜΑΡΙΝΟΣ, ΘΩΜΑΪΔΗΣ, ΚΟΠΑΪΛΑΣ Χ., ΗΛΙΑΔΗΣ Ν., ΓΚΙΟΡΤΖΙΝΗΣ Λ. 

Κ10: ΤΣΙΓΛΗΣ, ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Θ., ΟΥΛΙΑΡΗΣ, ΟΥΛΙΑΡΗΣ, ΤΕΡΠΙΝΑΣ, ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ, ΒΕΡΤΚΑΣ, ΠΑΡΔΑΛΗΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΟΠΑΪΛΑΣ Σ., ΠΡΟΓΚΝΑΙ, ΗΛΙΑΔΗΣ Α., ΑΚΡΙΒΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΤΣΕΤΖΗΣ, ΓΚΙΟΥΣΜΗΣ, ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Γ.

Κ8: ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ Λ., ΜΠΟΤΣΗΣ, ΚΑΘΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΙΓΛΗΣ Ρ., ΜΗΝΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ, ΡΑΜΑ