Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Ελλάς Άνω Καλλινίκης- Π.Α.Σ Φλώρινα 3-1

Πρώτη ήττα για τον Π.Α.Σ Φλώρινα στο φετινό Πρωτάθλημα αφού έχασε χτες στην Καλλινίκη από την Ελλάς με σκορ 3-1.
Η ομάδα της Ελλάς Άνω Καλλινίκης κατέβηκε δυνατά και  ψυχωμένα,με σφιχτή αμυντική διάταξη, αλάνθαστη σε όλο τον αγώνα, με καυτές αντεπιθέσεις, έτσι όπως άλλωστε η ομάδα του Π.Α.Σ την περίμενε,όμως ο <<από μηχανής θεός του ποδοσφαίρου>> και  τα γεγονότα για τον Π.Α.Σ είχαν άλλα σχέδια .....
Δυο συνολικά λάθη της ομάδας του Π.Α.Σ και ένα της επόπτριας γραμμών ήταν αρκετά στο να διαμορφώσουν το σκορ αλλά και την τύχη της χτεσινής αναμέτρησης.
Στο 14΄Μετά από λάθος διώξιμο του Μαυρομάτη η μπάλα έφτασε στον Δήμτση που αφύλακτος μπήκε και πλάσαρε κάνοντας το 1-0.
Στο 69΄Σωτήρια επέμβαση του Γιάννη Μαυρομάτη σε τετ α τετ με τον Δήμτση διώχνει το πλασέ του σε κόρνερ.
Στο 70΄ Από εξοργιστικά καταφανέστατη θέση offside (τουλάχιστον 2 μέτρα ) η επόπτρια γραμμών έδειξε παίζεται...????? με τον Δήμτση ξανά να πλασάρει,υποδειγματικά όμως αυτή τη φορά  2-0.
Στο 73΄Λάθος μεταβίβαση του Κώστα Τσίγλη επωφελείται και πάλι ο Δήμτσης πλασάρει 3-0. Χατ τρικ και χτες για τον επιθετικό μέσο της Ελλάς που σε δυο παιχνίδια έχει πετύχει 6 τερματα!
Στο 90΄Το ωραιότερο τέρμα όμως της αναμέτρησης πέτυχε ο Άγγελος Κοκαρόπουλος που με τεχνικό φαλτσαριστό σουτ έστειλε τη μπάλα χαμηλά στα όρια της δεξιάς κάθετης δοκού του Σιαμπανίδη 3-1. 
Συγχαρητήρια στην ομάδα της Ελλάς Καλλινίκης για τη χτεσινή μεγάλη νίκη της.
Σοβαρά παράπονα έχει όμως από τα σφυρίγματα της διαιτητικής τριπλέτας ο Π.Α.Σ Φλώρινα.Σφυρίγματα ανάποδα, με ανοχή επικίνδυνων χτυπημάτων,και ανοχή φραστικών επιθέσεων προς τους παίκτες του Π.Α.Σ μπροστά στον Διαιτητή της αναμέτρησης περνούσαν απαρατήρητα! Λανθασμένες αποφάσεις που ξεσήκωσαν τους φιλάθλους στις κερκίδες του γηπέδου.
Εύλογα και δικαιολογημένα ερωτήματα όμως γέννησε το <<πηγαδάκι της εξέδρας>> αφού ενώ ήταν να σφυρίξουν ως διαιτητικό τρίδυμο οι Θεοδωρόπουλος, Καλδάνης,Παναγιωτίδης  (είχαν ανακοινωθεί άλλωστε στο site της epsflorinas) γιατί σφύριξαν οι Καλδάνης , Κεβρεκίδης,Αμαραντίδου χωρίς να έχει ειδοποιηθεί τουλάχιστον από αυτά που ξέρουμε η ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα..???
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΕΛΟΣ!
Σεμνά και ταπεινά με το κεφάλι κάτω η ομάδα του Π.Α.Σ Φλώρινα συνεχίζει την φετινή της προσπάθεια άλλωστε Οι πολλά βάλλοντες επιτυγχάνουσι πολλάκις.
Πλούταρχος, 47-120 μ.Χ.
Δεν είναι οι κλάψες στο DNA και τη φιλοσοφία της ομάδας του Π.Α.Σ Φλώρινα... όμως επιτέλους ας σεβαστούμε τον ιδρώτα που χύνουν κάθε εβδομάδα στα γήπεδα του νομού όλοι ανεξαιρέτως ομάδων οι ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Φλώρινας. Παλεύουμε όλοι οι ερασιτέχνες για να ανεβάσουμε το επίπεδο του τοπικού ποδοσφαίρου.
Περιμένουμε και απαιτούμε όλοι περισσότερα σωστά .....
Για τον Π.Α.Σ έπαιξαν:
Μαυρομάτης,Κωνσταντινίδης,Λυκούδης,Τσίγλης, Μπαμπάρης,Γλούφτσης,Γώγος, Ραχβίτσας, Βλαδίκας, Κυρκόπουλος ,Χατζής.
Αλλαγές έπαιξαν:Ακριτίδης,Κοκαρόπουλος,Ποντίκης,Κατής