Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Π.Α.Σ Φλώρινα - Μέγας Αλέξανδρος Φλώρινας 1-0

Ένα τέρμα στο 80΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, μετά από ανατροπή του Στράτου Κατή εντός αντίπαλης περιοχής ,που ανέλαβε ο νεοαποκτηθείς  Γιώργος Συμεωνίδης ήταν αρκετό έτσι ώστε ο Π.Α.Σ Φλώρινα να πάρει το τοπικό derby κερδίζοντας τον συντοπίτη του Μέγα Αλέξανδρο Φλώρινας με σκορ 1-0.
Ένα derby με τα όλα του! 
Είχε αγωνία,ένταση,με λιγοστές φάσεις και γερές μονομαχίες κυρίως στη περιοχή του κέντρου με τις δυο ομάδες να προσέχουν πρωτίστως την άμυνα τους.
Στο 44΄ δυστυχώς είχαμε το τραυματισμό στο γόνατο  του ποδοσφαιριστή του Μέγα Αλέξανδρου Φλώρινας Παρασκευόπουλου που αποχώρησε από το γήπεδο με ασθενοφόρο.Του ευχόμαστε να μην είναι κάτι σοβαρό και περαστικά του γρήγορα!
Στο 47΄σε εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Συμεωνίδη βρέθηκε,μετά από αδράνεια της άμυνας του Μέγα Αλέξανδρου Φλώρινας, μόνος τετ α τετ ο Χρήστος Λυκούδης με τον Γιώργο Κώνστα να διώχνει σε σωτήρια κόρνερ το πλασέ του αμυντικού του Π.Α.Σ.
Στο 52΄Πάσα του Σταύρου Μητρεβόλη που έβγαλε σε  πλεονεκτική θέση το Βασίλη Λάγκο όμως  το δυνατό σουτ έφυγε με δύναμη πάνω από τα δοκάρια του Γιάννη Μαυρομάτη.
Στο 87΄Ο Κώστας Ποντίκης με σέντρα από τα αριστερά βρήκε τον Στράτο Κατή σε πλεονεκτική θέση προ του Κώνστα με όμως η κεφαλιά του έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μέγα Αλέξανδρου.
Στο 89΄Βγαίνει μόνος στο τετ α τετ ο Στράτος Κατής απέναντι στον Κώνστα όμως καθυστέρησε με αποτέλεσμα οι αμυντικοί του Μέγα να ανακόψουν σωτήρια τη προσπάθεια για την επίτευξη δεύτερου τέρματος για τον Π.Α.Σ. 
Για το Π.Α.Σ Φλώρινα έπαιξαν:
Μαυρομάτης,Κωνσταντινίδης, Πανταζίδης, Μπαμπάρης, Λυκουδης, Γώγος, Ακριτίδης, Ραχωβίτσας, Καλογιάννης, Συμεωνίδης, Χατζής
Αλλαγές έπαιξαν : Βλαδίκας,Ταρτόρας,Ποντίκης,Κατής.








Οι Δύο Γενικοί αρχηγοί του Π.Α.Σ Νίκος Δημητρόπουλος
και Χρήστος Κουταλάς