Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Ολική ανατροπή με 1-4 ο Π.Α.Σ Φλώρινα μέσα στην Αχλάδα!

Σπουδαία νίκη αλλά και συνάμα δύσκολη ....πέτυχε σήμερα το απόγευμα ο Π.Α.Σ Φλώρινα μέσα στην Αχλάδα κερδίζοντας τον τοπικό Ακρίτα με ανατροπή άσσο ημίχρονο - διπλό τελικό και τελικό σκορ 1-4!
Μόλις στο 3΄μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του αειθαλεί  Πέτρου Λαζαρίδη ο Γιάννης Μαυρομάτης απέκρουσε δύσκολα δίνοντας τροχιά στη μπάλα προς  στο δεξί ¨Γ¨ της εστίας του και αφού έκανε γκελ ,δοκάρι και στο έδαφος, το rebound πήρε ο Παύλος Λαζαρίδης που με έξυπνη κεφαλιά έκανε το 1-0.
Με την επίτευξη του τέρματος του Ακρίτα το παιχνίδι πήρε στη κυριολεξία φωτιά με κορμιά να <<πέφτουν στο γήπεδο >> μαχόμενα είτε για την επίτευξη δεύτερου τέρματος είτε για την ισοφάριση.
Στο 13΄ Είχαμε δυνατό σουτ του Γιώργου Συμεωνίδη με τον τερματοφύλακα Βασίλη Μπάλιο να διώχνει σωτήρια κόρνερ.
Στο 30΄Σε τετ α τετ του Βαγγέλη Χατζή με τον τερματοφύλακα Βασίλη Μπάλιο ο επιθετικός του Π.Α.Σ έστειλε με δύναμη τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Π.Α.Σ παρά την σθεναρή και εντυπωσιακή αντίσταση του Ακρίτα Αχλάδας μπήκε πιο καλά στο γήπεδο με όρεξη  αναζητώντας την ισοφάριση που ήρθε σχετικά νωρίς στο 50΄με τον Γιώργο Κυρκόπουλο με δυνατό σουτ εντός μικρής περιοχής ύστερα από ατομική ενέργεια του Αντώνη Πανταζίδη και σπάσιμο του Βασίλη Καλογιάννη
1-1.
Και ενώ ο χρόνος κυλούσε βασανιστικά με τους φιλοξενούμενος να χάνουν τρεις καλές ευκαιρίες για την επίτευξη δεύτερου τέρματος η λύση δόθηκε από τον Αντώνη Πανταζίδη  που στο 80΄ με δυνατό σουτ έκανε το 1-2.
Στο 85΄Ο Βασίλης Καλογιάννης τελικά κλείδωσε τη νίκη με δυνατό σουτ κάνοντας 1-3.
Στο 87΄ Ήρθε η σειρά του Βαγγέλη Χατζή με συρτό σουτ να κάνει το 1-4 δίνοντας διαστάσεις θριάμβου απέναντι σε ένα πάρα πολύ καλό αντίπαλο.
Για το τι έγινε στο τέλος του παιχνιδιού ρωτήστε να μάθετε....
Για τον Π.Α.Σ Φλώρινα έπαιξαν:
Μαυρομάτης,Γιαγκουλίδης,Πανταζίδης, Λυκούδης, Κωτσόπουλος, Γώγος, Ακριτίδης,Ραχωβίτσας,Συμεωνίδης,Κυρκόπουλος,Χατζής.
Αλλαγές έπαιξαν: Καλογιάννης,Κωνσταντινίδης,Βλαδίκας,Κατής