Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Με άρωμα Π.Α.Ο.Κ... ο Αντώνης Πανταζίδης στον Π.Α.Σ Φλώρινα


Το Δ.Σ του Π.Α.Σ Φλώρινα με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του δεκαοκτάχρονου δεξιού αμυντικού Αντώνη Πανταζίδη από την Α.Σ Γιαννιτσά fc.
Για άλλη μια φορά, καθώς τείνει να γίνει πια συνήθεια και ευχάριστη έκπληξη ο νεόφερτος φοιτητής στη Πόλη της Φλώρινας επέλεξε,αφού βρέθηκε η χρυσή τομή και υπήρξαν αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμφωνίες με την προηγούμενη ομάδα του,να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα την επερχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά στους ερυθρόλευκους του Π.Α.Σ Φλώρινα.
Ο Αντώνης ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών.Από εκεί πήρε μεταγραφή για την Π.Α.Ε Π.Α.Ο.Κ όπου εντάχτηκε στην Κ-14 και Κ-15! Μάλιστα αναδείχτηκε Πρωταθλητής Super League με την Κ-15 του Π.Α.Ο.Κ και υπήρξε συμπαίκτης με τον Φλωρινιώτη ποδοσφαιριστή τώρα της Κ-20 του Π.Α.Ο.Κ Γιώργο Δούμτση. Γύρισε στα Γιαννιτσά για να πάρει παιχνίδια με τον Εθνικό Γιαννιτσών και πέρυσι υπέγραψε στον Α.Σ Γιαννιτσά f.c της Γ΄Εθνικής.Υπήρξε βασικό στέλεχος της Μικτής Πέλλας και επιλογή ποδοσφαιριστή προεπιλογής της Περιφέρειας για την Εθνική Nέων
Αξίζει κανείς να τον δει να αγωνίζεται καθώς παρότι βραχύσωμος είναι ταχύτατος,μαχητικός και διαθέτει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση.
Αντώνη καλώς όρισες στον Π.Α.Σ Φλώρινα!
Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές κοινές επιτυχίες!



Δεξιά ο Αντώνης Πανταζίδης με το εθνόσημο
στο στήθος