Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

ΕΚΑΝΕ ΤΟ 3Χ3 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ




ΟΙ ΤΖΙΩΡΑΣ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΤΑ 2 ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ



Την τρίτη του συνεχόμενη νίκη πέτυχε ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ για το πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής κατηγορίας επικρατώντας αυτή την φορά της Νίκης Αγκαθιάς με σκορ 2-0.

Το παιχνίδι ήταν, όπως άλλωστε αναμενόταν πολύ δύσκολο για την ομάδα μας, αφού η ομάδα της Νίκης κατέβηκε με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς στο γήπεδο. Η αμυντική γραμμή της Νίκης κατευθυνόταν από τον έμπειρο Μαλλού και κατά το πρώτο ημίχρονο κράτησε μακριά από την εστία της τον κίνδυνο, εκτός από δύο περιπτώσεις μία με τον Αναστασιάδη, κεφαλιά του οποίου από κοντά μπλόκαρε ο Κωτσόπουλος και μία με το πλασέ του Κίλλη από πλάγια θέση όπου η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΣ δεν κινδύνεψε σε καμιά περίπτωση και στα δύο ημίχρονα.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 60΄ περίπου ο Τζιώρας κατάφερε να ξεκλειδώσει την άμυνα της Αγκαθιάς με κοντινό σουτ ύστερα από σέντρα του Τσουτζίδη. Δέκα λεπτά αργότερα ο Φωτεινός στην πρώτη επαφή του με την μπάλα με διαγώνιο σουτ έγραψε το τελικό 2 - 0.

Στο τέλος του αγώνα οι παίχτες του ΠΑΣ χειροκροτήθηκαν από τους 500 περίπου φιλάθλους της ομάδας, οι οποίοι έδωσαν υπόσχεση συμπαράστασης στη γειτονική έδρα του Φούφα την επόμενη Κυριακή.

ΣΥΝΘΕΣΗ ΠΑΣ: ΜΥΛΩΝΑΣ, ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ, ΤΑΝΤΣΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Π., ΜΑΝΟΣ Γ., ΚΙΛΗΣ (ΦΩΤΕΙΝΟΣ), ΤΖΙΩΡΑΣ, ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ (ΜΑΝΟΣ Π.), ΕΛΚΑΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΤΣΟΥΤΖΙΔΗΣ (ΒΑΣΙΛΈΙΟΥ)