Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

ΚΑΤΑ ΡΥΠΑΣ ΤΟ ΠΟΛΥΒΟΛΟ!!!











Με το ανεπανάληπτο 9-1 επιβλήθηκε ο ΠΑΣ Φλώρινας του Παναργειακού στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Δ΄εθνικής κατηγορίας. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ ήταν πραγματικά καταιγιστικοί και δεν άφησαν σε καμία περίπτωση τους αντιπάλους τους να πιστέψουν ότι μπορούν να καταφέρουν να αποσπάσουν κάτι θετικό από τον αγώνα.

Μόνο στο πρώτο 10λεπτο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο αλλά στο 16΄ ο Φωτινός με καταπληκτική μπαλιά βρήκε τον Αναστασιάδη, αυτός έστρωσε στον Μπαμπάρη ο οποίος με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0. Στο 24΄ ο Μπαμπάρης επιχείρησε να φέρει την μπάλα μέσα στην περιοχή του Παναργεικού, ύστερα από εκτέλεση φάουλ από το χώρο του κέντρου, αλλά ο τερματοφύλακας Αναγνωστόπυλος έχασε την μπάλα στην έξοδο που έκανε, με αποτέλεσμα να γίνει το 2-0. Στο 43΄ ο Παντελής Ιωαννίδης σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και με κεφαλιά έκανε το 3-0, ενώ 1 λεπτό αργότερα ο Έλκας με σουτ έκλεισε το ημίχρονο με σκορ 4-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τσαγκαλίδης σούταρε από πλάγια θέση, η μπάλα προσέκρουσε στο σώμα του Ζέκιο για να καταλήξει η μπάλα στα δίχτυα του Τοτονίδη που στο ημίχρονο είχε αντικαταστήσει τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας του. Στο 60΄ ο Τσουτσίδης με κεφαλιά έγραψε το 6-0 και 5΄ αργότερα οι φιλοξενούμενοι έβααν το γκολ της ¨τιμής¨ με σουτ του Καλύβα Χ. Στο 85ο και 86ο λεπτό ο Παντελής ιωαννίδης σκόραρε 2 φορές τη μι με απευθείας εκτέλεση φάουλ και τη δεύτερη φορά με μια ατομική προσπάθεια που ξεκίνησε από το χώρο της άμυνας. Τέλος στο 90 ο Γιώργος Ιωαννίδης σημείωσε το τελικό 9-1 με σουτ μέσα από την περιοχή.

Οι θεατές του αγώνα ευχαριστήθηκαν γκολ και θέαμα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας με αντίπαλο τη Νίκη Αγκαθιάς που θα διεξαχθεί στις 16-11-2008.