Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2008

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ












Στο ιστορικό γήπεδο της ΤΟΥΜΠΑΣ αγωνίστηκαν τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ, το περασμένο Σάββατο με αντίπαλο τα αντίστοιχα τμήματα του ΠΑΟΚ, αποκομίζοντας μοναδικές εμπειρίες. Οι αγώνες διεξήχθησαν στα πλαίσια των PRE-GAME SHOW που διοργανώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με τις ακαδημίες του δικτύου της σε όλη την Ελλάδα.

Φτάνοντας στο γήπεδο οι φλωρινιώτες ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, που και οι ίδιοι μόλις είχαν φτάσει και πραγματοποιούσαν την καθιερωμένη αναγνώριση του χώρου. Στη συνέχεια ο αγωνιστικός χώρος της Τούμπας χωρίστηκε σε δύο μικρότερα γήπεδα και ξεκίνησαν ταυτόχρονα οι αγώνες του Προ-παιδικού και Τζούνιορ τμήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των αγώνων είχαν αρχίσει να γεμίζουν οι εξέδρες (περίπου 8 με 10 χιλιάδες θεατές) και η συμμετοχή του κόσμου ήταν ιδιαίτερα δυναμική.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι ομάδες του ΠΑΣ έπαιξαν εξαιρετικά, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο που βρίσκονται. Η ομάδα Τζούνιορ κέρδισε την ομάδα του ΠΑΟΚ με σκορ 1-2 με τους Ζιώγα και Αποστολίδη να πετυχαίνουν τα γκολ, ενώ η ομάδα του Προ-παιδικού τμήματος ήρθε ισόπαλη με σκορ 3-3 με σκόρερς τους Παπαγιάννη Ζήση, Τσορλίνη Τάσο και Μικρόπουλο Γιάννη.

Μετά το τέλος των αγώνων οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ παρακολούθησαν το παιχνίδι ΠΑΟΚ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ από τη θύρα 7 του γηπέδου και χειροκρότησαν τις προσπάθειες των ινδαλμάτων τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το τμήμα σκάουτινγκ της ομάδας του ΠΑΟΚ έχει ήδη σημειώσει αρκετούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ στους υπό παρακολούθηση παίχτες.