Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Νίκη στην 1η του Τσαλουχίδη στον πάγκο του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ




Όντας μια κλάση ανώτερη από τον Καμβουνιακό Δεσκάτης, η ομάδα του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ έφυγε με το διπλό από τη ¨δύσκολη¨ έδρα των γηπεδούχων. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και δεν απειλήθηκαν σε καμία περίπτωση από τους αντιπάλους τους. Έτσι, στο 26ο λεπτό του αγώνα ο Γιαζιτζόγλου σέντραρε από δεξιά και ο Αναστασιάδης με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Στην συνέχεια του παιχνιδιού η ομάδα του ΠΑΣ έλεγχε και πάλι τον ρυθμό του αγώνα και στο 75΄ ο Μάνος Π. έβγαλε κάθετα στον Τζιώρα, ο οποίος μπήκε με την μπάλα μέσα στην αντίπαλη περιοχή ξεπερνώντας τον προσωπικό του αντίπαλο και πλάσαρε ιδανικά τον τερματοφύλακα της Δεσκάτης.

Το μυαλό όλων πλέον στρέφεται στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Αλεξάνδρεια όπου η ομάδα δεν κυνηγάει κανένα άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη που θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες μας για άνοδο.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΜΥΛΩΝΑΣ, ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ, ΤΑΝΤΣΗΣ, ΜΑΝΟΣ Γ., ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Π., ΚΙΛΗΣ, ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ, ΜΑΝΟΣ Π., ΤΖΙΩΡΑΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ, ΓΙΑΖΙΤΖΟΓΛΟΥ