Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Επίθεση που έβγαζε φωτιές...





Η φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο site www.sportorama.gr



...είχε και εχθές ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ στον αγώνα της 16ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Ένωση Αποστόλου Παύλου. Η ομάδα του ΠΑΣ προσέφερε πολύ καλό θέαμα στους λιγοστούς φιλάθλους που ήρθαν να την ενισχύσουν. Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κίλης βρήκε τον Μπαμπάρη, αυτός ¨πάτησε¨ περιοχή ξεπερνώντας τον προσωπικό του αντίπαλο και από πλάγια θέση σέντραρε για το κεφάλι του Αναστασιάδη, ο οποίος έγραψε το 1-0. Στο τριακοστό λεπτό ο ίδιος παίχτες εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας της ΕΑΠ μπήκε μόνος του στην περιοχή και από πλάγια θέση διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε με τους γηπεδούους να μην σταματούν να σφυροκοπούν την αντίπαλη περιοχή και στο 55΄ ο Μπαμπάρης με κεφαλιά έκανε τα τέρματα της ομάδας μας 3. Δύο ακόμη τέρματα πέτυχε ο έτερος επιθετικός της ομάδας του ΠΑΣ Χρήστος Τζίωρας μέχρι την λήξη του αγώνα ενώ ενδιάμεσα η ομάδα της ΕΑΠ είχε καταφέρει να πετύχει το γκολ τς τιμής με κεφαλιά του Τσακαλίδη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ έκατσε ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Γιάννη Γκαμπέτα, Γιάννης Λονδράκης. Στις εξέδρες του ΔΑΚ ΦΛΩΡΙΝΑΣ παραβρέθηκε ο Γιώτης Τσαλουχίδης και αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα ανακοινώθηκε στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ η απόκτησή του.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΜΥΛΩΝΑΣ, ΤΣΑΓΚΑΛΙΔΗΣ, ΤΑΝΤΣΗΣ, ΜΑΝΟΣ Γ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Π, ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ(ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Γ), ΚΙΛΗΣ, ΜΑΝΟΣ Π (ΣΑΒΒΙΔΗΣ), ΤΖΙΩΡΑΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ (ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ), ΓΙΑΤΣΙΤΖΟΓΛΟΥ

ΕΑΠ: ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ΗΛΙΑΔΗΣ Γ., ΗΛΙΑΔΗΣ Κ, ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ Θ, ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ Γ., ΠΕΤΡΙΔΗΣ (ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΟΥ, ΜΑΥΡΑΓΓΕΛΙΔΗΣ (ΚΑΛΟΥΔΗΣ Η), ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ, ΚΑΛΟΥΔΗΣ (ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ)