Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Δεν τα κατάφεραν...

...αν και πάλεψαν οι παίχτες του ΠΑΣ στο εκτός έδρας ντέρμπυ με την Αλεξάνδρεια. Το φτωχό 1-0 αντικατοπτρίζει και την εικόνα του αγώνα, ο οποίος κυρίως λόγω του κάκιστου αγωνιστικού χώρου δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Οι 500-600 θεατές που παρακολούθησαν το παιχνίδι δεν πρέπει να ευχαριστήθηκαν ποδόσφαιρο, αφού η μπάλα βρισκόταν κυρίως στον αέρα και μόνο οι δυνατές μονομαχίες θύμιζαν ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 40΄ ο Συμπεθέρης, ο οποίος δέχτηκε την πάσα του Καφέ σε θέση έξω δεξιά και πλάσαρε από καλό σημείο τον Μυλωνά. Η ομάδα του ΠΑΣ είχε μερικές καλές στιγμές κυρίως στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού, όπως τα σουτ του Γιαζιτζόγλου και του Τάντση, καθώς και την κεφαλιά του Γιώργου Μάνου η οποία αποκρούστηκε πάνω στη γραμμή από αμυντικό της γηπεδούχου ομάδας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: Παλιούρας, Ματζιαρίδης, Μπουκλάς, Μυρωνίδης, Βαζήρ, Φωτιάδης, Δεληορίδης(59 Σανίδης), Περηφανόπουλος, Συμπεθέρης(65' Πατρίκας), Καφές(85' Τσούπρος), Θωμαΐδης.
ΦΛΩΡΙΝΑ: Μυλωνάς, Τσακαλίδης, Μπάστης, Παγάς, Μάνος Γ., Ιωαννίδης, Μπάμπαρης(82' Βασιλείου), Κίλης(77' Ασλάνογλου), Μάνος Π., Τζώρας, Αναστασιάδης, Γιατσιτζόγλου.