Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

ΝΙΚΗ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΕΣΤ







Με σκορ 2-1 κέρδισε η ομάδα του ΠΑΣ, έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο όπως είναι η ομάδα του Ολυμπιακού Γαλατάδων, δείχνοντας ότι με την σημερινή σοβαρότητα και εμφάνιση η ομάδα μπορεί να επιτύχει τους στόχους της. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Φλώρινας (πραγματικό στολίδι) κάτω από 31 βαθμούς Κελσίου γεγονός που έκανε δυσκολότερο το έργο των ποδοσφαιριστών.






Ο ΠΑΣ ξεκίνησε καλύτερα από τους αντιπάλους του και μόλις στο 1΄ έχασε την πρώτη καλή ευκαιρία του αφού σε γύρισμα του Φωτεινού από αριστερά ο Φουδούλης δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα με την προβολή που επιχείρησε. Το υπόλοιπο 1ο ημίχτονο κύλησε σε χαμηλούς ρυθμούς με τον ΠΑΣ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά οι καλές προσπάθειες των πλάγιων κυριώς παιχτών του, να μην φέρνουν κάτι αξιόλογο.






Στο 2ο ημίχρονο η φιλοξενούμενη ομάδα μπήκε πιο δύνατα και για 15΄λεπτά περίπου έλεγξε τον ρυθμό του αγώνα, ενώ πάνω στο σημείο που η ομάδα του ΠΑΣ ισορρόπησε δέχτηκε πρώτη γκολ. Στο 74' κακή συννενόηση του Σιαμπανίδη και της άμυνας ο Αντωνιάδης των Γαλατάδων με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Η απάντηση όμως των παιχτών του ΠΑΣ ήταν άμεση και στο επόμενο λεπτό (75΄) ο Φαρμάκης έβγαλε την κάθετη μπαλιά στον Μητρεβόλη και αυτός κρέμασε τον αντίπαλο τερματοφύλακα προλαβαίνοντας την έξοδο που επιχείρησε. Στο αμέσως επόμενο λεπτό σε παρόμοια φάση ο ίδιος παίχτης μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και το πλασέ που επιχείρησε απεκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Στο 80' ο Πλαγιάντσης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, περνώντας την μπάλα ανάμεσα από τοίχος, σημείωσε το τελικό 2-1 .






Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΞΥΛΟΥΡΓΙΔΗΣ (ΣΙΑΜΠΑΝΙΔΗΣ), ΜΟΥΡΟΥΖΙΔΗΣ (ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ), ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (ΤΑΣΚΑΣ), ΜΑΝΟΣ Γ. (ΙΝΔΟΣ), ΛΙΤΑΣ (ΖΗΚΟΣ), ΚΗΜΕΣ, ΤΡΑΪΚΟΣ (ΑΣΛΑΝΟΓΛΟΥ), ΦΩΤΕΙΝΟΣ (ΦΑΡΜΑΚΗΣ), ΜΗΤΡΕΒΟΛΗΣ (ΠΟΝΤΙΚΗΣ), ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ (ΠΛΑΓΙΑΝΤΗΣ), ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ (ΣΑΡΑΝΤΗΣ)