Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΣΗΚΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ 1ου VORAS CUP ΤΟ ΠροΠΑΙΔΙΚΟ....







...ενώ δεν τα κατάφεραν οι άλλες 2 ομάδες μας αφού ηττήθηκαν στους άλλους 2 τελικούς της ημέρας. Οι ΠροΠΑΙΔΕΣ του ΠΑΣ (1998-99) με 5 στις 5 νίκες και με 0 παθητικό στα τέρματα πήραν άξια την 1η θέση αποδίδοντας κατά γενική ομολογία το καλύτερο ποδόσφαιρο στη διοργάνωση. Στον τελικό αντιμετώπισε την Ακαδημία Cosmos Ν. Μουδανιών και ευτύχισε να προηγηθεί στο 10 λεπτό της συνάντησης με κοντινή προβολή του Παρίση. Ο ΠΑΣ δεν έχασε σε καμία περίπτωση τα ηνία του αγώνα και κατάφερε να κλειδώσει τον τίτλο με σουτ του Δόρη ύστερα από καλή προσπάθεια του Τάσκα από δεξιά.

Το Παιδικό ξεκίνησε καλύτερα από τη Νίκη Αξού δημιούργησε και έχασε 2-3 καλές φάσεις να ανοίξει το σκορ αλλά δεν τα κατάφερε 2 φορές με τον Τσολάκη και μία με τον Μήνο, αντίθετα ο Αξός σε μία αντεπίθεση κατάφερε να πετύχει αυτός 1ος γκολ. Σαν να μην έφτανε αυτό μετά από 5 λεπτά σε ασυνεννοησία των παιχτών του ΠΑΣ ο αρχηγός του Αξού διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Στην επανάληψη ο ΠΑΣ ανέβασε λίγο ρυθμούς αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάτι καλό και μοιραία δέχθηκε και τρίτο γκολ 2 λεπτά πριν το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Η ομάδα των Junior δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και ηττήθηκε καθαρά στον τελικό με σκορ 4-0 από την Cosmos N. Μουδανιών μια ομάδα που άξιζε πραγματικά την 1η θέση της διοργάνωσης.

Τα αποτελέσματα των τμημάτων του ΠΑΣ στο 1ο VORAS CUP είχαν ως εξής:

JUNIOR (2000-01):

ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 3-4 (ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ2, ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - COSMOS Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 1-5 (ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - Ακ. ΜΙΚΡΑΣ 2-0 (ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - Ακ. ΣΙΤΑΡΙΑΣ 3-0 Α.Α.

ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - COSMOS Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 0-4

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΚΟΥΣΙΑΣ, ΡΙΜΠΑΣ, ΜΠΑΚΑΛΗΣ, ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ, ΓΩΓΟΣ, ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ Π., ΤΑΣΚΑΣ Α., ΤΣΩΓΚΑΣ, ΤΖΕΚΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ, ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΕΡΙΔΗΣ

ΠροΠΑΙΔΙΚΟ (1998-99):

ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - COSMOS N. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 3-0 (ΤΑΣΚΑΣ, ΑΓΓΕΛΟΥ, ΔΟΡΗΣ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - Α.Ε. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 2-0 (ΔΟΡΗΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - Ακ. ΜΙΚΡΑΣ 4-0 (ΑΦΟΡΟΖΗΣ, ΡΟΥΦΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΓΓΕΛΟΥ)

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - Α.Ε. ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 2-0 (ΠΑΡΙΣΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ)
ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - COSMOS N. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ 2-0 (ΠΑΡΙΣΗΣ, ΔΟΡΗΣ)

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ Χ., ΠΑΤΙΛΗΣ, ΡΟΥΦΑΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤ., ΔΟΡΗΣ, ΑΦΟΡΟΖΗΣ, ΤΑΣΚΑΣ Χ., ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ Θ., ΜΑΡΚΩΤΗΣ, ΠΑΡΙΣΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΔΑΪΡΕΤΖΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ

ΠΑΙΔΙΚΟ (1996-97):

ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - Ακ. ΜΙΚΡΑΣ 0-0
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 1-3 (ΜΗΝΟΣ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΕΥΡΩΠΟΣ ΚΙΛΚΙΣ 6-1 (ΓΕΡΓΟΠΟΥΛΟΣ 3, ΔΕΜΙΤΖΑΚΗΣ2,ΜΗΝΟΣ)
ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΛΗΤΗΣ 1-0 (ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ)

ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ 0-3

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΤΟΪΚΟΣ, ΓΙΑΝΓΚΟΥΛΙΔΗΣ, ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ Α., ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Η, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Ζ., ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ, ΚΡΟΥΣΟΡΑΤΗΣ, ΚΥΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛΕΜΠΑΚΗΣ, ΜΗΝΟΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΤΣΟΛΑΚΗΣ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ Δ.