Σάββατο 11 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ IFOOTBALL ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ...






...πραγματοποιήθηκαν στην Ακαδημία του ΠΑΣ Φλώρινα την Παρασκευή 10-6-2011. Οι μετρήσεις περιελάμβαναν αξιολόγηση Τεχνικής αλλά και Ταχύτητας παραμέτρους σημαντικότατους στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ακαδημία του ΠΑΣ θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος της εταιρίας στο Νομό και θα έχει στη συνέχεια τη δυνατότητα να αξιολογεί όλους τους ενδιαφερόμενους ποδοσφαιριστές. Η IFOOTBALL Hellas (www.ifootball.gr) είναι παρακλάδι της Αμερικάνικης ISOCCER (www.isoccer.org). Σε πρώτη φάση αξιολογήθηκαν 62 ποδοσφαιριστές και τα πρώτα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά ως προς το επίπεδο που βρίσκονται οι παίχτες της ομάδας, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του κου Nικόλαου Δούλου εμπορικού Διευθυντή της εταιρίας.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα έχουμε στα χέρια μας αναλυτικά τα αποτελέσματα και στο επόμενο διάστημα οι παίχτες του ΠΑΣ θα είναι σε θέση να διαχειριστούν μέσω του υπολογιστή τους μια βάση δεδομένων με περισσότερες από 500 ασκήσεις για τη βελτίωση των αδυναμιών τους.

Οι περισσότεροι παίχτες του ΠΑΣ είδαν σαν πρόκληση τις πρώτες δοκιμασίες και ευχαριστήθηκαν τη διαδικασία ενώ περιμένουν με αγωνία τόσο τα αποτελέσματα όσο και τις επόμενες μετρήσεις, που θα πραγματοποιηθούν τον Σεπτέμβριο.