Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΗΤΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ Ο ΠΑΣ...

...στον Άγιο Παντελεήμονα από τον τοπικό Μακεδονικό με σκορ 3-1. Οι παίχτες του ΠΑΣ ξεκίνησαν καλά τον αγώνα και προηγήθηκαν με σουτ του Τάσκα σε εκτέλεση φάουλ ενώ δημιούργησαν άλλες 2 καλές φάσεις με τον Μήνο στο πρώτο μέρος. Ο Άγιος ισοφάρισε με κοντινή προβολή του Μαρκόφσκι στο 43΄. Στο 2ο μέρος και στα πρώτα 10 λεπτά οι παίχτες του Αγίου μπήκαν πιο δυνατά πέτυχαν 2 γρήγορα γκολ και καθάρισαν ουσιαστικά τον αγώνα. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΣ πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει κάτι το αξιόλογο.

* Στον σημερινό φιλικό η ομάδα του ΠΑΣ χρησιμοποίησε 23 ποδοσφαιριστές.
** Ενώ ο Αλέξανδρος Τουριάνης αντικαταστάθηκε στο 20ο λεπτό του αγώνα και δέχθηκε την αποθέωση (standing ovation) από τους συμπαίχτες του αφού την Δευτέρα μπαίνει στρατιώτης στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων Υλικού Πολέμου στη Θήβα

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΤΟΪΚΟΣ (ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ), ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ (ΑΛΕΜΠΑΚΗΣ), ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ (ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ), ΙΝΔΟΣ (ΚΡΟΥΣΟΡΑΤΗΣ) ΤΑΣΚΑΣ (ΡΑΜΑ), ΔΗΜΚΟΥ (ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ), ΛΙΤΑΣ (ΤΣΑΡΛΙΚΗΣ), ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ (ΤΣΟΥΛΟΥΚΙΔΗΣ), ΜΠΑΡΔΑΣ (ΜΑΝΟΥΡΗΣ), ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ (ΚΕΣΙΔΗΣ), ΤΟΥΡΙΑΝΗΣ (ΜΗΝΟΣ - ΜΑΛΕΣΑΝΓΚΟΣ)