Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ...

...και την αποχή ο ΠΑΣ Φλώρινα μέσα στο γήπεδο του Αρμενοχωρίου με σκορ 0-2. Οι παίχτες των δύο ομάδων εμφανώς επηρεασμένες από την τρίμηνη διακοπή λόγω καιρικών συνθηκών δεν απέδωσαν καθόλου καλό ποδόσφαιρο στο 1ο ημίχρονο με μοναδική καλή στιγμή την κεφαλιά του Γκίνη από κοντά και την εξ' επαφής απόκρουση του Τσουκαλά. Από πλευράς ΠΑΣ είχαμε δύο καλά σουτ του Λίτα και μία κεφαλιά του Τάσκα να μην βρίσκουν στόχο.

Στην επανάληψη οι παίχτες του ΠΑΣ μπήκαν πολύ δυνατά και στο 49ο λεπτό ο Γλούφτσης πέρασε πολύ καλή κάθετη πάσα στον Μήνο από δεξιά και αυτός έσπασε την μπάλα στην κίνηση του Φερεντίνου ο οποίος άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ. Στο 53ο σε κόρνερ του Στεφανίδη ο Φερεντίνος έπιασε καρφωτή κεφαλιά και σε ασταθή απόκρουση του Λαζαρίδη ο Μήνος με 2η κεφαλιά έγραψε το 0-2. Από το σημείο εκείνο οι παίχτες του ΠΑΣ έπιασαν ρυθμό και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες κυρίως με τους Μπάρδα και Λίτα αλλά δεν κατάφεραν να διευρύνουν περισσότερο τον δείκτη του σκορ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ: ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ, ΓΚΑΡΤΖΟΝΙΚΑΣ (ΔΟΡΗΣ), ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ, ΙΝΔΟΣ, ΤΑΣΚΑΣ, ΛΙΤΑΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ (ΡΑΜΑ), ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ, ΜΗΝΟΣ (ΜΠΑΡΔΑΣ), ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ