Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Με νίκη άρχισε ο 2ος γύρος για το ΠΑΙΔΙΚΟ...

...τμήμα του ΠΑΣ που επικράτησε με σκορ 8-1 του Μελιτέα Μελίτης στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Φλώρινας. Οι παίχτες του ΠΑΣ είχαν πολύ καλή διάθεση για ποδόσφαιρο και στο 1ο ημίχρονο του παιχνιδιού κατάφεραν να πετύχουν 5 τέρματα με χατ τρικ του Σταμπουλτζή και με 2 γκολ του Παρίση το ένα ομορφότερο από το άλλο. Στο 2ο ημίχρονο ο Λιάσος πέτυχε το 6ο γκολ για τον ΠΑΣ ενώ ο Γαζέας με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 7-1 αφού οι φιλοξενούμενοι μείωσαν εντωμεταξύ. Το τελικό 8-1 πέτυχε ο Μαρκώτης μετά από σέντρα του Τζέτζη εκμεταλλευόμενος ασυνενοησία της άμυνας του Μελιτέα.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΚΟΥΣΙΑΣ (ΠΑΤΙΛΗΣ), ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ (ΤΖΩΓΚΑΣ), ΡΟΥΦΑΣ (ΠΑΛΙΑΡΗΣ),  ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΔΟΡΗΣ (ΣΕΛΕΜΙΔΗΣ), ΚΛΑΨΗΣ (ΤΖΕΤΖΗΣ), ΤΣΩΤΣΟΣ (ΜΑΡΚΩΤΗΣ), ΠΑΡΙΣΗΣ (ΓΑΖΕΑΣ), ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗΣ (ΑΔΑΜ), ΜΑΡΤΣΟΥΛΗΣ (ΛΙΑΣΟΣ)

Πριν τον αγώνα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ της ΕΠΣΦ αναμετρήθηκαν και τα τμήματα υποδομής των 2 ομάδων. Στον αγώνα του ΠροΠαιδικού τμήματος 2001-02 πραγματοποιήθηκαν 3 ημίχρονα με σκοπό να ευχαριστηθούν παιχνίδι οι 2 ομάδες και το συνολικό αποτέλεσμα είναι 4-4 αλλά τα αποτελέσματα των ημιχρόνων είχαν ως εξής:
1ο ημ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΜΕΛΙΤΗ 3-1 (Δημητριάδης, Αναστασιάδης, Μαργαρίτης)
2ο ημ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΜΕΛΙΤΗ 0-2
3ο ημ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ - ΜΕΛΙΤΗ 1-1 (Πάνου)

Στα τμήματα Junior και proJunior των 2 ομάδων ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ επικράτησε με σκορ 7-1 και 9-1 αντίστοιχα