Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΙΙ

Μετά την προηγούμενη ανάρτηση του ιστολογίου (Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012)μ για 2πλο της παιδικής ομάδας του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ μέσα στον Άγιο Παντελεήμονα που αποδείχτηκε προφητική και το Ανδρικό τμήμα του ΠΑΣ πέρασε από τη δύσκολή έδρα του τοπικού Μακεδονικού επικρατώντας με σκορ 1-2. Η ομάδα του ΠΑΣ ενώ ξεκίνησε καλά τον αγώνα, όπως μας έχει συνηθήσει έμεινε πίσω στο σκορ στο 15ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντιμόφσκι αλλά κατάφερε μέχρι το 18ο λεπτό να "γυρίσει" τον αγώνα με 2 σουτ του νεαρού Μπατμά έξω από τη μεγάλη περιοχή. Η ομάδα του ΠΑΣ δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές και πάλι με τον Μπατμά αλλά και τον Μήνο χωρίς να μπορέσει να πετύχει κάτι καλό ενώ οι γηπεδούχοι έιχαν μία καλή στιγμή με σουτ του Ντιμόφσκι που έδιωξε σε κόρνερ με υπερένταση ο Ναλπαντίδης. Στην επανάληψη ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε τους 22 ποδοσφαιριστές να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και όσο περνούσε ο χρόνος η κούραση ήταν αυτή που χαρακτήριζε τις προσπάθεις των παιχτών. Έτσι ήρθε το τελικό αποτέλεσμα που επανέφερε τον ΠΑΣ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

*Την χαρά της νίκης για τον ΠΑΣ επισκίασε ο τραυματισμός του Μήνου στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης που αποδείχθηκε σοβαρότερος (κάταγμα) από ότι φαινόταν αρχικά. Η διοίκηση και οι παίχτες του ΠΑΣ εύχονται περαστικά στον Μήνο και να γυρίσει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους σιδερένιος.
**Παρά τις "Κασσάνδρες" που ακόυγονταν στα ποδοσφαιρικά στέκια του Νομού η φιλοξενία της διοίκησης και των παιχτών του Αγίου ήταν άψογη απέναντι στην ομάδα μας και την ευχαριστούμε γι'αυτό.
***Ο ΠΑΣ παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο για άλλη μια αγωνιστική με 6 "μικρούς" ποδοσφαιριστές  
****Αρκετός κόσμος από όλη την περιοχή αψήφισε τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και παρακολούθησε ένα πραγματικό ντέρμπι δίνοντας διαφορετικό χρώμα στην αναμέτρηση.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΗΣ, ΚΩΦΙΔΗΣ, ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ (70΄ ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ), ΤΑΣΚΑΣ, ΤΣΙΡΩΝΗΣ, ΓΚΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΕΚΟΛΛΙ, ΜΠΑΤΜΑΣ (80΄ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ), ΜΗΝΟΣ (65΄ ΤΟΥΡΙΑΝΗΣ), ΜΠΑΜΠΑΡΗΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ