Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

ΝΙΚΗΦΟΡΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΣΕΖΟΝ Ο ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ...

...επικρατώντας με σκορ 1-3 μέσα στη Δεσκάτη του τοπικού Καμβουνιακού. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και είχαν την υπεροχή μέχρι το 15ο λεπτό του αγώνα κάνοντας και μία δύο καλές ευκαιρίες αλλά από εκεί και πέρα οι παίχτες του ΠΑΣ ανέβασαν ρυθμούς και έκλεισαν στην κυριολεξία στα καρέ τους τους αντιπάλους τους με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνετε δίκαιο για τις δύο ομάδες. Η πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΣ ήρθε μόλις στο 7ο λεπτό όταν σε σέντρα του Μπατμά από δεξιά ο Γυφτόπουλος σηκώθηκε ψηλότερα από όλους μέσα στην μικρή περιοχή της Δεσκάτης αλλά η κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Στο 25ο λεπτό νέα κεφαλιά του Δερμιτζάκη αυτή τη φορά περνάει λίγο άουτ ενώ στο 33ο λεπτό σε γυριστό σουτ του Γυφτόπουλου και με την ασταθή επέμβαση του αντίπαλου Τ/Φ ο Φουδούλης με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1. Στο 39ο λεπτό ο Γκατζόπουλος έβγαλε με κάθετη πάσα σε καλή θέση μέσα στην περιοχή τον Κεσίδη που ανατράπηκε και το π[εναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής μετέτρεψε σε γκολ ο Γυφτόπουλος κάνοντας το 0-2. Στο 44ο λεπτό ο Μπατμάς με ατομική προσπάθεια έφτασε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο Τ/Φ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 52ο λεπτό σε κακή συννενόηση της άμυνας του ΠΑΣ αλλά στο 82ο λεπτό ο Κωτσόπουλος με μακρινή μπαλιά βρήκε σε καλή θέση τον Φουδούλη που μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και με κοντινό πλασέ έκανε το τελικό 1-3. Στο 85ο λεπτό και πάλι ο Φουδούλης με κεφαλιά από καλή θέση σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι της Δεσκάτης.

 Με αυτό τον αγώνα έκλεισαν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρωταθλητών της ΕΠΣ Φλώρινας μετά από μία μακρά σε διάρκεια χρονιά που ξεκίνησε στις 30 Ιουλίου του 2012 και έκλεισε δέκα μήνες μετά με την κατάκτηση του τίτλου αλλά με την αδυναμία της ομάδας να ανέβει στην επόμενη κατηγορία.  

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν οι συζητήσεις της ομάδας για ανανεώσεις των παιχτών που ήδη υπάρχουν στον σύλλογο ενώ θα πραγματοποιηθούν επαφές και με κάποιους μεταγραφικούς στόχους ώστε τη νέα σεζόν ο ΠΑΣ να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος.

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ: ΣΤΟΪΚΟΣ, ΛΑΓΚΟΣ, ΚΩΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ, ΚΩΦΙΔΗΣ (59ο ΚΑΡΑΚΟΛΗΣ), ΓΛΟΥΦΤΣΗΣ (59ο ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ), ΓΚΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ (46ο ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ), ΜΠΑΤΜΑΣ, ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΕΣΙΔΗΣ, ΦΟΥΔΟΥΛΗΣ