Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Η ΦΙΕΣΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ...

...του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8-6-2013 στο γήπεδο της ΙΤΕΑΣ με τον ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ να χρίζετε για 3η συνεχόμενη χρονιά πρωταθλητής. Στην Ιτέα η νέα διοίκηση της ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ με τον προεδρεύοντα Κώστα Αντωνιάδη, τον Αντιπρόεδρο Κώστα Δούμτση όπως και  τον Ταμία Γιαπράκη Χρήστο έδωσε τα τρόπαια και τα μετάλλια των Πρωταθλητών της Β΄κατηγορίας Ιτιά Ιτέας καθώς και του Παιδικού ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ σε μία εκδήλωση που παρακολούθησε αρκετός κόσμος. 

Οι παίχτες των δύο ομάδων πέρασαν μέσα από το ισπανικό pasillo "ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ" που πραγματοποίησαν η μία για την άλλη και καταχειροκροτούμενοι σήκωσαν τα κύπελλα που τους απονεμήθηκαν. 

Οι παίχτες του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ πανηγύρισαν έξαλλα τον 3ο τίτλο που ήρθε και αυτός χωρίς ήττα όπως και οι δύο προηγούμενοι. Πριν τις απονομές αναμετρήθηκαν σε φιλικό αγώνα οι δύο πρωταθλήτριες ομάδες με τον ΠΑΣ Φλώρινα να επικρατεί με σκορ 3-4 της Ιτιάς Ιτέας με τα γκολ των Παρίση 2, Σταμπουλτζή και Κλάψη. 

Η χρονιά δεν τελιώνει εδώ όμως για τον ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ αφού ακολουθούν 3 τουρνουά στην ευρύτερη περιοχή το επόμενο Σαββατοκύριακο και φυσικά η μεγάλη διοργάνωση στο Kopaonic της Σερβίας που θα πραγματοποιηθεί από τον ΠΑΣ από τις 20 μέχρι τις 24 Ιουνίου. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ Α., ΡΟΥΦΑΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΓΚΟΥΛΟΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ Ε., ΤΣΑΤΣΑΝΗΣ, ΤΣΩΤΣΟΣ Κ., ΔΟΡΗΣ, ΠΑΡΙΣΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΣΤΑΜΠΟΥΛΤΖΗΣ, ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ, ΚΛΑΨΗΣ, ΠΑΛΑΝΤΖΑΣ Σ., ΠΕΡΣΙΔΗΣ, ΑΦΟΡΟΖΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ