Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Δεύτερος Πανελληνιονίκης ο Δημήτρης Κεσίδης του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ....

...με τη μεικτή ομάδα της Βόρειας Ζώνης Νέων που ηττήθηκε στα πέναλτι με σκορ 5-4 από την Νότια Ζώνη στο Μεγάλο Τελικό που διεξήχθη στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Ο Δημήτρης Κεσίδης κατάφερε διαδοχικά να επιλεχθεί από την ομάδα του ΠΑΣ στη μεικτή ομάδα της ΕΠΣ Φλώρινας από εκεί επιλέχθηκε από τον Περιφερειακό Προπονητή Νίκο Βασιλείου στη μεικτή ομάδα της 3ης Περιφέρειας όπου κατέκτησε την 1η θέση στο Τουρνουά της Βόρειας Ελλάδας και στην συνέχεια επιλέχθηκε από τον Ομοσπονδιακό Προπονητή Θόδωρο Ελευθεριάδη στην μεικτή ομάδα της Βόρειας Ζώνης. Στον ημιτελικό με την Κεντρική Ζώνη και υπό την καθοδήγηση του Ενωσιακού Προπονητή της ΕΠΣ Ημαθίας Αντώνη Λυμούση αγωνίστηκε ώς αλλαγή για 40 λεπτά έχοντας πολύ καλή παρουσία ενώ στον μεγάλο τελικό πέρασε ως αλλαγή στο 49ο λεπτό και μέχρι το τελευταίο λεπτό της παράτασης βοήθησε ιδιαίτερα τη Βόρεια Ζώνη έχοντας μάλιστα μία καλή στιγμή όταν στο 105ο λεπτό μπήκε στην αντίπαλη περιοχή αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει όπως θα ήθελε τον αντίπαλο τερματοφύλακα..

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός Φλωρινιώτης με την επιτυχία του αυτή παίρνει τα bonus μόρια λόγω Αθλητικής διάκρισης για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, γεγονός αρκετά σπάνιο για αθλητή ποδοσφαίρου  στην περιοχή μας. 

Δείτε εδώ τις προσπάθειες του Δημήτρη Κεσίδη στον τελικό http://www.ustream.tv/recorded/32642251

Φωτογραφία: ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΣΗΜΕΡΑ !!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΥΛΗ ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΣΙΔΗ!!! ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!! ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΑΠΕΙΝΟΙ- ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ !!!