Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Μία Νίκη και μία Ήττα τα τμήματα του ΠΑΣ Φλώρινα μέσα στην Μελίτη...

...για τα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ Φλώρινας. Αρχικά, οι Προπαίδες του ΠΑΣ χωρίς να παίξουν ποδόσφαιρο αξιώσεων κατάφεραν να είναι αποτελεσματικοί και να πετύχουν 4 τέρματα στο 1ο ημίχρονο με τους Τασομηνόπουλο, Κοκαρόπουλο2 και Μαργαρίτη. Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα του ΠΑΣ πέτυχε άλλο ένα τέρμα με διαγώνιο σουτ του Λιασόπουλο που έκανε το τελικό 0-5.

Αργότερα, οι παίδες του ΠΑΣ εμφανίστηκαν νωθροί και αφού δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα στο 1ο ημίχρονο σε πολύ καλές στιγμές που είχε ο Αντωνιάδης, Γώγος, Γκούλος και Χρυσοχοϊδης. Στην επανάληψη και πάλι ο Αντωνιάδης δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ σε 2 περιπτώσεις και σαν να μην έφτανε αυτό στο 50΄ λεπτό οι γηπεδούχοι σε αντεπίθεση έκαναν το 1-0. Οι παίχτες του ΠΑΣ αντέδρασαν προσωρινά και ισοφάρισαν με σουτ του Αντωνιάδη μετά από πάσα του Αποστολίδη σε 1-1. Στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι με τον Αγγέλου να σημαδεύει σωστά και να κάνει το 2-1. Αυτή η ήττα του ΠΑΣ Φλώρινα ήταν η πρώτη του Παιδικού τμήματος από τη σεζόν 2009-10 στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ αλλά ως γνωστόν οι παραδόσεις είναι για να σπάνε.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ: 
ΠροΠΑΙΔΙΚΟ: ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΝ/ΝΙΔΗΣ (ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ), ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΚΕΒΡΕΚΙΔΗΣ, ΤΑΣΟΜΗΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΑΛΙΚΡΟΥΣΗΣ), ΤΙΚΤΑΠΑΝΙΔΗΣ (ΜΠΑΚΑΛΗΣ), ΓΡΟΣΔΑΝΗΣ (ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ), ΚΟΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ, ΛΙΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (ΝΙΚΟΛΑΟΥ)

ΠΑΙΔΙΚΟ: ΚΟΥΣΙΑΣ, ΓΙΩΣΗΣ , ΓΚΟΥΛΟΣ, ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΓΩΓΟΣ, ΛΙΑΣΟΣ, ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, ΤΖΕΤΖΗΣ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ, ΓΑΖΕΑΣ, ΠΕΡΣΙΔΗΣ